İkili pişirme özellikli elektrikli fırını denedim

0
408 Okunma

Samsung’un ikili pişirme özellikli 75 litre NV75R7647RS model elektrikli fırın incelemesi ile karşınızdayız.

Samsung NV75R7647RS elektrikli fırın inceleme

Esnek kapı ile farklı yemekleri pişirmeyi daha rahat kılan Samsung elektrikli fırın, farklı yemekler pişirirken, alt bölgede ısı kaybı olmadan üst bölgenin kapağını kullanabilmenize olanak tanıyor. Ayrıca, fırının tümünü kullanırken kapıyı tam olarak da açabilirsiniz.

Isı kaybı olmadan veya alt bölgede yemek pişirilmesini engellemeden optimum pişirme sonuçları elde etmek için farklı sıcaklık ve zaman ayarları ile kolayca üst bölgeyi ve alt bölgeyi aynı anda kullanabilirsiniz. Böylece farklı yemekleri verimli bir biçimde hazırlayabilir ve en iyi lezzetlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yemeklerinizi hazırlarken zamandan ve enerjiden tasarruf edip yalnızca üst bölgeyi kullanarak yemek hazırlama süresini %22 kısaltabilir ve tüm fırını ısıtmakla karşılaştırıldığında enerji tüketimini %20 azaltabilirsiniz.

Wi-Fi bağlantısı sayesinde mobil uygulama ile fırını her an, her yerden kolayca izleyin ve kontrol edin. Fırını önceden ısıtabilir veya kapatabilirsiniz. Ayrıca pişirme sıcaklığını ve süresini kontrol edebilir ve ayarlayabilir veya Otomatik Pişirme işlevi ile önceden programlanmış ayarları seçebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz