Netflix Türkiye Ekim ayı programında neler var?

0
443 Okunma
Netflix Türkiye Ekim

Netflix Türkiye ülkemizde en çok tercih edilen dijital yayın platformlarının başında yer alıyor ve gün geçtikçe kullanıcı sayısını artırıyor. Koronavirüs nedeniyle birçok abone kazanan platformun ülkemizde hatrı sayılır bir kitlesi var. Netflix Türkiye Ekim ayında yayın hayatına girecek yeni yapımları, yeni sezonları, yayınlanacak dizi film ve belgeselleri bu yazımızda sizler için listeledik.

İşte Netflix Türkiye Ekim 2020 takvimi!

Netflix Türkiye Ekim

The Haunting of Bly Manor (9 Ekim)

The Haunting: Tepedeki Ev’in yapımcıları, serinin 2. kısmında Henry James’in hikâyelerinden uyarlanan gotik ve romantik bir hayalet öyküsünü ekrana taşıyor.

Netflix Türkiye Ekim

Emily in Paris (2 Ekim)

Hırslı bir pazarlama yöneticisi olan Emily, Paris’te rüya gibi bir iş fırsatı yakalar. Maceralarla dolu yeni hayatında pek çok şeyi aynı anda idare etmek zorundadır.

Netflix Türkiye Ekim

Sosyal Mesafe (15 Ekim)

Karantinada çekilen bu trajikomik antoloji dizisi, birbirlerinden uzak duran insanların ilişkilerini koruma çabalarını hem karanlık hem de komik şekilde ele alıyor.

Netflix Türkiye Ekim

The Alienist: Angel of Darkness (22 Ekim)

Bir yıl sonra Sara kendi dedektiflik bürosunu işletmektedir. Dedektiflik bürosu, İspanya başkonsolosunun bebek yaştaki kaçırılan kızını bulmakla görevlendirilir.

Netflix Türkiye Ekim
 

Perdida (23 Ekim)

Yıllar önce kızını kaçıran adamın peşinde olan Antonio, Kolombiya’nın en kötü hapishanesi La Brecha’ya gönderilmek için kendisini tutuklatır.

Netflix Türkiye Ekim

Oktoberfest: Beer & Blood (1 Ekim)

1900’lerin Münihi’nde hırslı bira imalatçısı Curt Prank, şehrin kazançlı festivali Oktoberfest’e hâkim olacak bir bira çadırı kurma macerasında zalim taktikler kullanır.

Netflix Türkiye Ekim

To the Lake (7 Ekim)

Ölümcül bir virüs Moskova’yı vurunca sağ kalanlar vahşi doğaya kaçar. Ancak hastalığın, korkunç yağmacıların ve kendi aralarındaki husumetin tehdidi altındadırlar.

Netflix Türkiye Ekim

Suburra (30 Ekim)

İtalya’daki bir sahil kentinde yaşanan arazi savaşında nihai karar verilmek üzeredir ve suçlular oyunu son bir kez oynamaya hazırdır.

Netflix Türkiye Ekim

Netflix Orijinal Filmleri

 Bir Ay Masalı – Over The Moon (23 Ekim)

Mitolojik bir ay tanrıçasıyla tanışmayı uman bir kız inşa ettiği roketle uzaya çıkar. Yönetmen koltuğunda animasyon efsanesi Glen Keane var.

Netflix Türkiye Ekim

Rebecca (21 Ekim)

Fırtınalı bir aşk yaşadığı zengin dulla evlenen saf bir gelin, eşinin ailesine ait malikâneye taşınır. Ancak adamın merhum eşinin tehditkâr gölgesinden kaçamaz.

Netflix Türkiye Ekim

Netflix Orijinal Belgeselleri

David Attenborough: A Life on Our Planet (4 Ekim)

Bir belgesel yayıncısı, tabiat alanlarının kaybının yasını tutmak ve gelecek için bir vizyon sunmak üzere kendi hayatını ve Dünya’nın evrimsel tarihini anlatıyor.

Netflix Türkiye Ekim

 

BLACKPINK: Light Up the Sky (14 Ekim)

Rekorlar kıran Koreli kız grubu BLACKPINK’in üyeleri kendi öykülerini anlatıyor. Yükselişlerinin ardındaki hayaller ve denemelerle dolu zorlu yolculuğa siz de tanık olun.

Netflix Türkiye Ekim

Matrix 4 ne zaman yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz