Netflix Türkiye’de eylül ayında hangi içerikler var?

0
294 Okunma
Netflix Türkiye'nin eylül ayındaki içerikleri

Netflix’in her ay hangi içerikleri yayımlayacağı merak ediliyor. Yeni filmler ve diziler ekleyen platform aynı zamanda halihazırda devam eden dizilerin yeni sezonlarını da yayımlamaya devam ediyor. Bu ay merakla beklenen yeni sezonuyla dikkat çeken Atiye var. Atiye’nin 2. Sezonunun yayımlanacak olmasının yanında bir de Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown’un başrol olduğu Enola Holmes filmi yerini alacak. İşte Netflix Türkiye’nin eylül ayındaki içerikleri:

Netflix Türkiye’nin eylül ayındaki içerikleri

Karantina sürecinde insanların evde daha fazla vakit geçirmesiyle birlikte izlenmelerinde, abonelerinde önemli bir ivme yakalayan Netflix, bu ivmeyi her ay yenilenen ajandasıyla katlıyor. Şimdi ise eylül ayında platformda yerini alacak içerikler açıklandı.

Eylül ayıyla birlikte, yeni yapımların yanında devam eden dizilerin de yeni sezonu başlayacak. Yeni diziler sırasıyla, 4 Eylül’de Away, The Last Word 17 Eylül’de, Ratched 18 Eylül’de platformdaki yerlerini alacak.

Yeni sezonlarıyla kullanıcıyla buluşacak olan yapımlar arasında; Atiye 2. Sezon ile 10 Eylül’de ve Baby 3. Sezon ile 16 Eylül’de platformdaki yerini alacak. İçeriklerin tam listesi:

Netflix dizileri:

Atiye ikinci sezon fotograflari

Away: Yeni dizi (4 Eylül)

Atiye: 2. Sezon (10 Eylül)

Baby: 3. Sezon (16 Eylül)

The Last Word: Yeni dizi (17 Eylül)

Ratched: Yeni dizi (18 Eylül)

Netflix filmleri:

Netflix-Türkiye-nin-eylul-ayindaki- icerikleri-00

Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum (4 Eylül)

Minnoşlar (9 Eylül)

The Devil All The Time (16 Eylül)

Enola Holmes (23 Eylül)

Netflix karışık oynatma özelliği üzerinde çalışıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz