Netflix karışık oynatma özelliği üzerinde çalışıyor

0
112 Okunma
Netflix karışık oynatma özelliği

Netflix karışık oynatma özelliği üzerinde çalışıyor. Karantina sürecinde insanların büyük bir çoğunluğu Netflix gibi içerik izleme platformlara yönelmiş durumda. Hal böyle olunca bu tarz içerik izleme platformlarındaki filmlerin ve dizilerin birçoğu izlenmiş durumda. Netflix de canı sıkılan insanlar için yeni ”karışık oynatma özelliği”ni devreye sokuyor.

Netflix karışık oynatma özelliği üzerinde çalışıyor

Netflix karışık oynatma özelliği

Bir diğer adıyla “Shuffle Play” karşımıza çıkan ‘’Karışık Oynatma’’ özelliği şu anda TV uygulamasında test ediliyor. Netflix abonelerinin sayfalarına girdiklerinde karşılarına çıkan bu özellik, bir buton şeklinde sunuluyor. Bu butona basıldığında ise karşınıza rastgele bir içerik çıkıyor.

Peki sizin karşınıza tamamen rastgele seçilmiş içerikler mi gelecek? Aslında pek sayılmaz. Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre, kullanıcının daha önceki dizi ve film tercihleri bu rastgele önerilen içerikte etkili. Yani kullanıcının beğenileri ve daha önceki tercihleri aslında bu rastgele tercihi etkiliyor.

Söz konusu özelliğin ilk testlerine geçen ay başlandı bile. Daha fazla kullanıcının bu özelliğe ulaşmasıyla birlikte görünür hale gelen özelliğin tamamen kullanıma sunulup sunulmayacağı henüz belli değil.

Netflix imzalı Atiye’nin yeni sezonu için tarihi belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz