Netflix Türkiye fiyatları zamlandı! İşte yeni abonelik fiyatları

0
261 Okunma
Netflix filmi

Dijital içerik platformu Netflix, Türkiye fiyatlarına zam yaptı. Neredeyse her televizyonda ve telefonda bulunan uygulamanın yeni fiyatları kullanıcıları üzecek. Eskiye göre oldukça yüksek bir zam yapılan fiyatlar ve diğer detayları derledik.

Netflix Türkiye yeni zamlı fiyatlar ortaya çıktı

Birçok yeni içeriğin yer aldığı, televizyon izleme kültürümüzü değiştiren platform artık çok daha pahalı olacak. Dünyanın birçok yerinde fiyatları yükselten Netflix Türkiye’yi de es geçmedi. Zamlardan nasibini alan Türkiye, kur farkıyla bir hayli artış yaşadı. Eskiden temel paket için ödenen 26,99 TL sabit ücret; şimdi 40,99 TL’ye yükseldi. Bugün itibari ile değişen yeni fiyatlar şu şekilde;

  • Temel Paket: 37,99 TL
  • Standart Paket: 57,99 TL
  • Özel Paket: 77,99 TL

Eskiye oranla yüksek bir artış yapılan fiyatlara kullanıcıların olumlu tepki vermesi beklenmiyor. Fakat firma eski kullanıcılar ile yeni kullanıcılar arasında bir ayrım yapıyor. Fiyat artışının farkında olan platform, kullanıcıların gönlünü almaya çalışıyor. Netflix Türkiye yeni fiyatlar hakkında şu açıklamayı yaptı;

“Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacaktır. Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmamışlarsa, üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e-posta göndererek bilgilendirme yapacağız.”

Türkiye’de yaklaşık 3,5 milyon abonesi bulunan Netflix, artık piyasada yalnız değil. Yaz itibari ile Türkiye vatandaşları HBO Max ve Disney+ gibi farklı seçeneklere da sahip olacak.

Fiyat performans olarak siz hangisini tercih etmeyi düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz