Realme Pad Mini tanıtıldı! İşte özelllikler

0
204 Okunma
realme pad mini

Türkiye resmi teknoloji firmaları arasında yer alan Realme, yeni tabletini resmi olarak tanıttı. Türkiye’de satılması beklenen Realme pad mini için bir süredir sızıntılar devam ediyordu. Artık özellikler net olarak ortaya çıktı. İşte detaylar.

Netflix Türkiye fiyatları zamlandı! İşte yeni abonelik fiyatları

Realme Pad Mini özellikleri ve fiyatı

Uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile Türkiye’de önemli bir pazara sahip olan Realme; yeni tableti ile bugün gündemde. Bir süredir hakkında sızıntıların gerçekleştiği tablet nihayet gün yüzüne çıktı. Android işletim sistemi ile gelen tablet, günlük ihtiyaçlarınız için biçilmiş kaftan olabilir.

Mini adından da anlaşılacağı gibi küçük boyutlarda olan tablet 8,7 inç büyüklüğünde. Tabletin bu özelliği sayesinde akıllı telefon gibi tek elinizle kullanabilirsiniz. LDC ekran kullanılan modelin 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Kutusundan Android 11 ile çıkacak olan Realme Pad Mini; Mali-G57 MP1 GPU’lu 12 nm Unisoc T616 işlemcisinden güç alıyor. 5 megapiksel ön ve 8 megapiksel arka kamerası bulunan cihazın pil kapasitesi de oldukça yeterli. 18W hızlı şarj destekli pil, 6400 mAh pil ömrüne sahip. Bu da gösteriyor ki gün içerisinde ortalama kullanımda oldukça yeterli.

İki farklı kategoride gelecek olan Realme Pad Mini için seçenekler; 3 GB RAM + 32 GB depolama ve 4 GB RAM + 64 GB olarak belirlenmiş. Dilerseniz Micro SD ile depolama seviyesini yükseltmeniz mümkün. Henüz Türkiye fiyatı ortaya çıkmayan cihazın yurt dışı başlangıç fiyatı 195 dolar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz