Netflix Türkiye “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?” fragmanı yayınlandı

0
441 Okunma
Sen hiç Ateş böceği gördün mü 2

Netflix Türkiye orijinal içerikleri arasına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Büyük ilgi toplayan “Kağıttan hayatlar” filminin ardından yeni bir film daha geldi. Yılmaz Erdoğan’ın Tiyatro oyunu “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?” sinemaya uyarlandı. Filmin ilk fragmanı bugün Netflix’te yayınlandı.

Sen Hiç Ateş böceği Gördün Mü? Filminden ilk fragman geldi

Sen hiç Ateş böceği gördün mü 2

Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun üstlendiği film, yepyeni bir kadro ile hayat buldu. Tiyatro oyunu versiyonu ile ilgi odağı olan eserin 500’den fazla sahne aldı ve 1 milyondan fazla kişi tarafından sevilerek izlendi. İlk defa 1998 yılında oynanan oyun 4 sene boyunca kapalı gişe oynandı ve eleştirmenlerden tam not almayı başardı. Tiyatro oyunu Netflix sayesinde 190’dan fazla ülkede yayına girecek.

Netflix Kağıttan Hayatlar filmi artık yayında!

Filmde, ailesi ile birlikte yaşayan ve çevreye uyum sağlamaya çalışan üstün zekalı Gülseren’in eğlenceli hayatı konu alınıyor. Tiyatro tarafında Demet Akbağ’ın hayat verdiği Gülseren karakterini; filmde Ecem Erkek canlandırıyor. Tiyatro tarafından Yılmaz Erdoğan’ın bizzat canlandırdığı karakter ise Atakan Çelik tarafından hayat buluyor.

İlk fragmanı ile yankı uyandıran film 9 Nisan’da gösterime girecek. Filmin ilk tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz