Lay’s yeni YouTube eklentisiyle film izlerken cips yiyebileceksiniz

0
315 Okunma

Film izlerken cips ve benzeri atıştırmalıkları yemek sıkıntılı olabiliyor. Özellikle alt yazılı olmayan, Türkçe veya orijinal sesli filmleri izlerken cips yemek bir hayli zor. Cipsin çıkardığı ses sebebiyle sahnede geçen konuşmaları kaçırabiliyoruz. Lay’s bunun için yeni eklenti hayata geçirdi. Artık cips yerken filmde geçen konuşmaları kaçırmayacaksınız.

Lay’s YouTube Eklentisi ile film izlemek daha keyifli olacak

lay's eklenti

Bir cips markası olan Lay’s bu kez yeni bir tat ile değil, YouTube eklentisi ile karşımıza çıktı. Pandemi nedeni ile YouTube videolarının izlenmesindeki artıştan yola çıkan marka; Happiness Saigon’dan gelen ilginç fikir ile bir eklenti geliştirdi. “Crispy Subtitles from Lay’s” adının verildiği eklenti sayesinde artık film izlerken cips yemek eziyete dönüşmeyecek. Yaptıkları araştırma neticesinde, insanların cips yerken çıkan ses sebebi ile sahnelerdeki önemli detayları kaçırdığını gözlemleyen şirket; çareyi eklenti geliştirmekte buldu. Chrome web mağazası üzerinden ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz bu eklenti sayesinde artık film izlerken rahatlıkla cips yiyebileceksiniz.

Netflix Türkiye “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?” fragmanı yayınlandı

Peki bu eklenti neye göre çalışıyor? Lay’s eklentiyi doğru şekilde çalıştırmayı başarmak için dünyanın dört bir yanından cips seslerini topladı. Toplam 178 saatlik kayıt toplayan ekip, bu sesleri algılayabilecek bir yapay zeka teknolojisi geliştirdi. Eklentiyi bilgisayara kurduğunuzda siz video izlerken cips yediğinizde otomatik olarak alt yazı devreye girecek. Bu sayede film izlerken rahatlıkla cips yiyebileceksiniz.

Lay’s tarafından geliştirilen bu ilginç eklentiyi buradan ücretsiz olarak tarayıcınıza ekleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz