Netflix Türkiye yeni dizisini duyurdu: 50m2

0
345 Okunma

Netflix Türkiye’den Hakan: Muhafız, Atiye, ve Rise of Empires: Ottoman’dan sonra yeni bir içerik daha geliyor. Kara Komedi dizisi 50m2 adıyla yayın hayatına girmeyi planlıyor. Yeni Netflix Türkiye orijinal dizisinin yapımcılığını ise BKM üstleniyor. 50m2  dizisinin çekimleri bugün İstanbul’da başladı.

netflix-turkiye-yeni-dizisini-duyurdu-50m2-1

Hemen hemen hepimizin tanıdığı ünlü yönetmen Burak Aksak’ın kaleminden çıkan dizinin yönetmen koltuğunu ise senarist Burak Aksak ile Selçuk Aydemir paylaşıyor. 8 bölümden oluşacağı öğrenilen bu dizi 2020 yılı içerisinden izleyicisiyle buluşması planlanıyor.
50m2 dizisinin oyuncu kadrosunda Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Kürşat Alnıaçık, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt, Tuğçe Karabacak, Hasan Yalnızoğlu ve Murat Kılıç gibi son zamanların popüler isimleri yer alıyor.

İşte yeni Netflix Türkiye dizisi: 50m2’nin konusu:

netflix-turkiye-yeni-dizisini-duyurdu-50m2-3

 

Netflix Türkiye’nin dizinin konusu hakkında yaptığı açıklamalar: “Gölge, babası gibi gördüğü Servet tarafından uğradığı ihanetin ardından kaçarken kendini hiç bilmediği bir mahallenin 50 metrekarelik terzi dükkanında bulur. Ortalık durulana kadar oraya sığınan Gölge’yi gören mahalle sakinleri onu yeni vefat etmiş terzi dükkan sahibinin oğlu zanneder. Yalan üzerine kurulu bu yeni kimlik, Gölge’nin geçmişi ve kimliğiyle ilgili sırları ortaya çıkaracaktır. Mahalleye ve buradaki insanlara alıştıkça Gölge yeni birine dönüşecek ve gerçekte kim olduğunu anlamaya başlayacaktır.”

Wikipedia özgürlüğüne kavuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz