Netflix Türkiye’den Sadettin Teksoy’lu paylaşım

0
141 Okunma

Geçtiğimiz günlerde Erol Evgin’li Dark paylaşımı ile gündeme gelen Netflix Türkiye, benzer bir paylaşımla tekrardan gündeme geldi. Netflix Türkiye Sadettin Teksoy’lu Stranger Things paylaşımı ile oldukça beğeni topladı. Stranger Things konusu ile yakın ilişkili video 4 dakikadan uzun sürüyor.

Kadınlar için Netflix dizi ve film önerileri

Netflix Türkiye Sadettin Teksoy’lu Stranger Things reklamı paylaştı!

Son zamanlarda pek çok yerde görmeye başladığımız Stranger Things, Türkiye’de bulunan sıkı takipçi kitlesi ile bağlarını korumak için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Netflix’in en çok izlenen dizisi konumunda bulunan Stranger Things, Sadettin Teksoy’lu reklam filmi ile tekrar gündeme geldi.

En iyi Netflix dizileri 2019 - ShiftDelete.Net - Stranger Things

Stranger Things konusu

Geçtiğimiz günlerde üçüncü sezonu ile yayına devam eden Stranger Things, Netflix’in en çok izlenen dizisi unvanını da elinde tutuyor. Peki, Stranger Things konusu ne?

Seksenli yıllarda geçen dizi kaybolan arkadaşlarını aramaya başlayan üç çocuğunhikayesini anlatıyor. Tabii bu süreçte çocuklara yardım eden insanlar da var. Bilim-kurgu türünde dizileri seviyorsanız, bu dizinin sizi kısa sürede içinealacağını söyleyebiliriz. İki sezonun nasıl geçtiğini anlamayacağınız dizinin üçüncü sezonunda da sizi sayısız macera bekliyor.
Kaynak:ShiftDelete.Net

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz