Netflix Yakamoz S-245 fragmanını yayınladı

0
141 Okunma

Geçtiğimiz günlerde yayın tarihi açıklanan, Netflix Türkiye’nin yeni orijinal dizisi Yakamoz S-245‘in ilk fragmanı yayınlandı. İşte 20 Nisan’da gösterime girecek dizinin tanıtım fragmanı…

Yakamoz S-245 fragmanı

Yapımcılığını OGM Medya’nın üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Tolga Karaçelik ile Umut Aral’ın oturduğu Yakamoz S-245 dizisi Netflix’in Belçika yapımı Into The Night dünyasında geçen Yakamoz S-245, bir denizaltı araştırmacısının maceralarını konu alıyor.

8 bölümden oluşan dizide Kıvanç Tatlıtuğ Arman karakteriyle karşımıza çıkacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Özge Özpirinçci (Defne), Meriç Aral (Hatice), Ertan Saban (Umut), Ece Ceşmioğlu (Yonca), Onur Ünsal (Cem), Ecem Uzun (Rana), Jerry Hoffmann (Felix), Güven Murat Akpınar (Barış), Ersin Arıcı (Altan), Hakan Salınmış (Erenay) ve Alper Saldıran (Server) yer alıyor.

Dizinin resmi olarak açıklanan konusu şu şekilde:

Özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman (Kıvanç Tatlıtuğ), bir denizaltıda araştırma görevine katılmaya hazırlanır. Ancak Güneş’in doğuşu herkesin ölümüne sebep olurken, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltıya binmesi gerekir. Yukarıda neler olup bittiğini ve askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu anlamaya çalışırken, ekipler arasında ve özellikle Arman ile teknenin ikinci komutanı Umut arasında gerginlik başlar. Arman sadece hayatta kalmak için savaşmayacak, aynı zamanda hayatının aşkıyla ikinci bir şans elde edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz