Netflix yeni özelliğini duyurdu. Seveceğiniz içerikler otomatik indirilecek!

0
131 Okunma
netflix

Netflix yeni bir özelliği daha duyurdu. Sizin için özel içerik listeleri hazırlayan platform artık isteğinize bağlı olarak bu içerikleri otomatik indirecek. Netflix geçtiğimiz günlerde “Karışık oynatma” özelliğini duyurmuştu. Bu özellik geliştirilerek otomatik indirme özelliğine dönüştü. Artık her an beğenebileceğiniz dizi ve filmleri izleyebileceksiniz.

Yeni Netflix özelliği nasıl kullanılıyor?

netflix

Önceki seçeneklerine bakarak size önerilerde bulunan platform artık bu önerileri telefonunuza otomatik olarak indirecek. Her profil için özel olarak çalışan algoritma, 5 GB’lık indirme alanı ile internetsiz ortamlarda dahi dizi/film izleme imkanı tanıyor. İndirme kotanızı opsiyonel olarak değiştirebileceksiniz. 1 GB, 3 GB ve 5 GB tercihler arasında yer alıyor. Elbette bu özelliği kullanmaya mecbur değilsiniz. Yeni Netflix özelliğini kullanmak istemezseniz özelliği ayarlardan kapatabiliyorsunuz. Fakat sadece WİF ile indir seçeneği ile yeni seçenekleri otomatik olarak telefonunuzda tutabilirsiniz. Bu sayede dışardayken veya internetiniz olmadığında dahi dizi/film izlemeye devam edebileceksiniz.

Android cihazlarda hemen kullanılmaya başlanacak bu özellik için iOS kullanıcıları bir müddet daha bekleyecek. Yeni özellik hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz