Spotify HİFİ ile yüksek kalite müzik dinleyebileceksiniz

0
188 Okunma
Spotify HİFİ

En popüler müzik dinleme platformu Spotify artık yeni bir üyelik sistemine geçiyor. 2017’den bu yana beklenen özellik, ücretli abonelik sistemi ile hayata geçiyor. Spotify HİFİ adı verilen yeni abonelik sisteminin yıl içinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Spotify HİFİ tüm cihazlarda kullanılabilecek mi?

spotify

Telefon ve kulaklıklardaki geliştirilmiş ses teknolojileri sayesin de özellik neredeyse tüm cihazlar kullanılabilecek. Yani HİFİ özelliğini kullanmak için illa ki Spotify Connect özellikli hoparlöre ihtiyacınız yok. Yeni bir pazarlama alanı olacak olan HİFİ’yi kullanmak için Premium hesaba sahip olmak yetmeyecek. Bu özellik için ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor.

Spotify’da dinleyebileceğiniz anne-çocuk podcastleri

Amazon Music’in bir etkisi olarak görülen bu özellik, Spotify’ın kullanıcılarını kaybetmemek için yaptığı öne sürülüyor. Performans açısından kullanıcıları memnun etse de duyumlara göre aynı durum fiyat açısından geçerli olmayacak. Yani Spotify HİFİ uygun fiyata sunulması beklenmiyor. Pazardaki en büyük rakibi olan Apple Music, benzer özellikleri 15 dolara kullanıcılara sunuyor. Aynı şekilde Tidal’de 20 dolar civarında bir fiyata sahip. Rekabeti elinde tutabilmek için özelliğin bu civarlarda bir ücrete tabi olması bekleniyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz