Netflix’in ilk Türk belgeseli Rise of Empires: Ottoman’ın fragmanı yayınlandı!

0
256 Okunma
netflixin-ilk-turk-belgeseli-rise-of-empires-ottomanin-fragmani-yayinlandi-3

Netflix Türkiye yeni içerikleriyle izleyiciyi heyecanlandırmaya devam ediyor. 2019 yılının en çok izlenen dizisi Atiye’den sonra şimdi de farklı bir Türk yapımı Netflix’teki yerini almaya hazırlanıyor. Büyük beğeni alan Türk dizileri Hakan: Muhafız ve Atiye’den sonra sırada Netflix’in ilk Türk belgeseli Rise of Empires: Ottoman var. Afişi paylaşılan belgeselin ilk fragmanı da yayınlandı.

netflixin-ilk-turk-belgeseli-rise-of-empires-ottomanin-fragmani-yayinlandi-1

2019’un en çok izlenen dizisi Atiye’ye gelen tepkiler

 

İşte Netflix’in ilk Türk belgeseli Rise of Empires: Ottoman fragmanı

Netflix, büyük ilgi görmesi beklenen yeni belgesel dizisi Rise of Empires: Ottoman’ın resmi fragmanı ve afişini yayınladı.
Belgesel tadında bu mini dizinin başrollerini Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır ve Damla Sönmez paylaşıyor. Rise of Empires: Ottoman 24 Ocak 2020’de tüm dünya ile aynı anda Netflix’te yayınlanacak.

Prof.Dr. A.M Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan danışmanlığında kaleme alınan Belgesel dizinin Türkçe anlatımı Halit Ergenç tarafından seslendiriliyor. Yapımcılığını Karga Seven ile birlikte STX Entertainment’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Şahin oturuyor.

netflixin-ilk-turk-belgeseli-rise-of-empires-ottomanin-fragmani-yayinlandi-2

6 bölümden oluşan mini dizi Rise of Empires: Ottoman, tarihe adını altın harflerle yazdıran padişahlardan Fatih Sultan Mehmet’in yükselişini ve İstanbul’un fethini konu alırken diğer yandan dönemin Osmanlı İmparatorluğu’nu farklı bir açıdan ele alıyor.

Instagram Elon Musk’ın sevgilisini sansürledi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz