Instagram Elon Musk’ın sevgilisini sansürledi

0
2.116 Okunma
instagram-elon-muskin-sevgilisini-sansurledi-5

Instagram, Tesla ve SpaceX CEO’su, girişimci Elon Musk’ın sevgilisi Kanada’lı müzisyen Grimes adıyla bilinen Claire Boucher’ı sansürledi. Grimes, Instagram hesabından göğüslerinin gözüktüğü çıplak ve hamile olduğunu düşündüren karnında bebek silüeti olan bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf sansürlenince bu sefer göğüslerini saçlarıyla kapatıp paylaştı ve açıklamaya “Censored for insta haha – almost got away w it (Insta için sansür haha – neredeyse onunla kaçtı)” yazdı.

instagram-elon-muskin-sevgilisini-sansurledi-1

Instagram tarafından topluluk kuralları ihlal edildiği gerekçesiyle sansürlenen çıplak fotoğraf yerine Grimes yüklediği yeni fotoğraf ile takipçilerinden şimdilik 144.917 beğeni almış durumda.

Instagram politikalarına göre “İnsanların doğada sanatsal veya yaratıcı olan çıplak görüntüleri paylaşmak isteyebilecekleri zamanlar olduğunu biliyoruz, ancak çeşitli nedenlerle Instagram’da çıplaklığa izin vermiyoruz” gerekçesiyle çıplak fotoğraflara izin verilmiyor.

https://www.instagram.com/p/B7E9gnJF0O9/

Grimes o çıplak fotoğrafı Twitter’da da paylaştı

Grimes, aynı fotoğrafı Twitter hesabından da paylaştı. Ancak, Instagram kadar sıkı çıplaklık politikaları olmayan sosyal medya platformu tarafından sadece “Bu medya hassas materyal içeriyor olabilir” uyarısı geldi.

instagram-elon-muskin-sevgilisini-sansurledi

Grimes, Elon Musk veya Instagram tarafından ise henüz bir açıklama gelmedi.

Peki, Elon Musk’ın sevgilisi ünlü şarkıcı Grimes Kimdir?

Claire Elise Boucher, daha çok bilinen sahne adı ile Grimes, Kanadalı şarkıcı, söz yazarı, albüm yapımcısı ve müzik video yönetmeni. 17 Mart 1988’de Vancouver’da doğmuş ve büyümüştür.

instagram-elon-muskin-sevgilisini-sansurledi-4

Onedio’dan aldığımız bilgilere göre; Fransa ve Ukrayna kökenli Kanadalı müzisyen 30 yaşında, yani Elon Musk’tan 16 yaş küçük. 2007’de açtığı Myspace müzisyen profilinden sonra müzik dünyasına adım atan Grimes, eklektik bir müzik yapıyor. Müzik eleştirmenlerinden tam not alsa da, popüler olmak için fazla sanatsal bir tarzı olduğu vurgulanıyor. Punk, gotik ve indie etkileşimli elektronik bir müzik yapan Grimes’ı popüler müzik dinleyicisi tanımıyor. Doğuştan bir pelteklik problemi var ve bu durumdan rahatsız. İnsanların konuşma problemini sevimli bulmasını istemiyor. Bu durum İngilizcesinin de kötü olmasına sebep olmuş. Tuhaf biri olduğunu inkar etmiyor. Son albümüne hazırlanırken üç hafta boyunca kendini eve kapatmış. Bu üç haftanın 9 günü ise kendini bir odaya kilitlemiş, yemek yemeden ve uyumadan yaşamaya çalışmış.

WhatsApp tehlike altında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz