Netflix’in muhtemel yeni popüler dizisi; The Sandman fragmanı yayınlandı!

0
290 Okunma
The Sandman

Netflix son günlerde oldukça yüksek sayılarda abone kaybetsede içerikleri ile hala gündemde. Son zamanlarda merak uyandıran The Sandman dizisi için nihayet Netflix tarafından bir paylaşım yapıldı. Dizinin yayın tarihini duyuran fragman ve daha fazlasını sizler için derledik.

WhatsApp iki farklı özelliğini geliştiriyor!

The Sandman yayın tarihi belli oldu

Platformun farklı dizi, film ve oyunları ön plana çıkardığı Geeked Week kapsamında The Sandman ile ilgili bazı detaylar paylaşıldı. Küresel anlamda merakla beklenen dizinin bazı görüntülerini ve yayın tarihini ortaya koyan fragman Netflix Türkiye YouTube kanalında da yerini aldı. Platform tarafından yapılan açıklamalara girmeden fragmanı aşağıda paylaşalım.

Neil Gaiman tarafından hazırlanan ve aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan dizinin yapımcılığını Warner Bros. Television üstlendi. Oldukça dikkat çeken bir hikayeye sahip olan dizi 5 Ağustos tarihinde yayına girecek. The Sandman hakkında Netflix Türkiye tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Gözlerimizi kapatıp uykuya daldığımızda bizi bambaşka bir dünya bekler. Rüyalar Âlemi denen bu yerde Düşler Lordu Sandman (Tom Sturridge); en derindeki tüm korkularımızı ve fantezilerimizi şekillendirir. Ancak Düş beklenmedik şekilde yakalanıp yüz yıl boyunca tutsak edilince; yokluğu hem rüyalar âlemini hem de gerçek dünyayı sonsuza dek değiştirecek bir dizi olayı tetikler. Düş, düzeni yeniden sağlamak için farklı dünyalarda ve zamanlarda seyahat ederek sonsuz varlığı sırasında yaptığı hataları telafi etmeye çalışır. Bu yolculuk sırasında hem eski dost ve düşmanlarıyla tekrar karşılaşır hem de kozmik ve insani yeni varlıklarla tanışır.

Neil Gaiman tarafından yazılan ödüllü popüler DC çizgi romanından uyarlanan THE SANDMAN; ana karakter Düş’ün yaşadığı maceraları konu alan on destansı bölümde, kusursuzca iç içe geçen mitoloji ile karanlık fantastik öğelerin karakter odaklı, zengin bir harmanını sunuyor. Diziyi hayata geçiren baş yapımcılar Gaiman, dizi sorumlusu Allan Heinberg ve David S. Goyer.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz