WhatsApp iki farklı özelliğini geliştiriyor!

0
134 Okunma

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, özelliklerini geliştirerek kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. Her geçen gün yeni bir haber ile gündeme gelen platform bugün yeni iki özellik geliştirmesi ile kullanıcıların karşısında. İşte detaylar

Instagram bazı gönderilerin erişimini kısıtlayacak

WhatsApp işletmeler için sipariş kısayolu geliştiriyor

Biliyorsunuz ki WhatsApp’ta sadece kişisel hesaplar değil, işletme hesapları da aktif şekilde yer alıyor. Son zamanlarda burada ki aktifliğini arttıran platform çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. Ürün ve fiyat ayrıntılarının yer aldığı hatta son zamanlarda kapak fotoğraf güncellemesi ile öne çıkan işletme hesaplarına yeni bir alan daha ekleniyor. Geliştirilen özelliğe göre artık sipariş kısayolu mesajlaşma ekranında yer alacak. İşletmeler için oldukça kullanışlı olacak bu özellik; hiç şüphesiz müşterilerin de işini kolaylaştıracak. Çünkü bu kısayol sayesinde siparişlerinizi saniyeler içinde verebileceksiniz. Hızlı sipariş imkanı tanıyan bu yeni kısayol; WhatsApp masaüstü tarafında test edilmeye başladı. Aşağıda bununla ilgili bir ekran görüntüsünü sizler ile paylaştık.

Whatsapp sipariş kısayolu

WhatsApp durum güncellemelerini ön plana çıkarıyor

Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında yer alan 24 saatlik geçici paylaşımlar; uzun süredir WhatsApp’ta da yer alıyor. Bunun için özel bir sekmesi bulunan platform durum paylaşanları ön plana çıkarmak için yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Yeni güncellemeye göre sohbet ekranında durum paylaşan kişilerin profil resimleri farklı bir görüntüye sahip olacak. WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan bu detay, bir ekran görüntüsü ile destekleniyor.

Whatsapp durum güncellemeleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz