Netflix’te çocuklarınızla beraber izleyebileceğiniz 5 film

0
755 Okunma

Pandemi sürecinde sinemaların kapalı olması bizler kadar çocuklarımızı da etkiledi. Hafta sonları çocuklarla dolup taşan sinema salonları bomboş kaldı. Netflix bu süreçte bizlere inanılmaz yardımcı oluyor. Bu yazımızda Netflix’te çocuklarınızla beraber izleyebileceğiniz 5 filmi listeledik.

Klaus

İzleyenler tarafından çok beğenilen ve bir noel filmi olan Klaus, genç bir postacının yaşamı anlatılıyor. Postacı akademisinin en kötü öğrencisi Jesper kendini Kuzey Kutup Dairesi’nin kuzeyinde yer alan buzlarla kaplı bir adada görevlendirilmiş olarak bulur. Kavgalı adalılar, bırakın mektuplaşmayı birbirlerine selam bile vermemektedir. Jesper tam pes etmek üzereyken öğretmen Alva ile arkadaşlık kurar. Ayrıca Jesper, el yapımı oyuncaklarla dolu bir kulübede tek başına yaşayan Klaus ile tanışır. Smeerensburg kasabasında bir kez daha kahkahaların çınlamasını sağlayan bu umulmadık arkadaşlıklar; cömert komşuların, sihirli ilimlerin ve bacaya özenle asılan çorapların yer aldığı yeni bir gelenek yaratır.

Kahramanlık Sırası Bizde

Çocuklarınızla izleyebileceğiniz bir diğer film ise Kahramanlık Sırası Bizde. Filmin içeriği şu şekilde: Uzaydan gelen istilacılar Dünya’nın süper kahramanlarını kaçırdığında kahramanların çocukları devlete ait güvenli bir eve götürülür. Ancak Marcus Moreno’nun son derece zeki kızı Missy babasını kurtarmak için önüne çıkan tüm engelleri aşmaya kararlıdır. Missy devlet tarafından atanan gizemli bakıcıları Bayan Granada’dan kaçmak için diğer süper çocuklarla iş birliği yapar. Elastiklikten zamanı kontrol etmeye ve geleceği görmeye kadar farklı yeteneklere sahip bu çocuklar, ebeveynlerini kurtarmak için bireysel güçlerini kullanıp sıra dışı bir ekip kurmaları gerektiğinin farkındadır.

En iyi yılbaşı temalı film önerileri

Benji

“Benji”, yetim kalmış bir köpek yavrusunun ve iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Carter (Gabriel Bateman) ve Frankie (Darby Camp) adında New Orleans’ta yaşayan iki kardeş bir sokak köpeği bulur. Eve neşe getiren köpek kısa süre içinde ailenin bir parçası haline gelir. Neye bulaştıklarının farkında olmayan birkaç hırsız çocukları kaçırdığında, Benji ve yardımcısı çocukların imdadına yetişir.

Bücür

Çocuğunuzla izlerken hem eğlenip hem güleceğiniz Bücür filmi,  annesini bulmaya çalışan genç bir delikanlının bu süreçte atıldığı maceraları konu ediyor. Zamanını bilgisayarın başında geçiren, ultra zeki bir çocuk olan Umut tam bir bilgisayar dehasıdır. Annesini hiç görmeyen ve onun kim olduğunu merak eden Umut, onuncu yaşına basmadan önce annesini bulmaya karar verir.

Bir Ay Masalı

Seyir zevki yüksek bir animasyon filmi olan Bir Ay Masalı’nın konusu şu şekilde: Efsanevi Ay Tanrıçası’nın gerçek olduğunu babasına kanıtlamak isteyen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Ay Tanrıçası’nın gerçekten var olduğuna inanan ve hem bunu kanıtlayıp hem de Ay Tanrıçası ile tanışmayı hayal eden genç kız, bunun için bir roket inşa ederek Ay’a doğru macera dolu bir yolculuğa çıkmayı planlar.

Çocuklarınız çevrimiçi kumar kıskacında olabilir!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz