Ocak ayında gelmesi beklenen akıllı telefon listesi!

0
462 Okunma

2021 yılı akıllı telefonlar için beklenildiği kadar devrim niteliğinde geçmedi. Talep ve arz arasındaki dengenin kurulamaması, yaşanan çip krizi ve pandeminin üretim aşamalarına açtığı sorunlarla telefon şirketleri de büyük darbeler aldı. Ancak artık 2022 yılında beklentilerimiz daha yüksek.

Android 12 güncellemesi alacak telefonlar açıklandı

İşte karşınızda, bu ocak ayında satışa çıkması beklenen akıllı telefonlar!

  • Lenova Legion Y90: Bu ay çıkması beklenen akıllı oyun telefonunla ilgili bir çok söylenti var. 144Hz yenileme hızına ve 720Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 6.92 inç boyutunda olacak akıllı telefonun  Samsung E4 AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Yoğun bir şekilde oyun oynandığı zamanlarda bile çift motorlu hava soğutma teknolojisi ile birlikte gelecek olan bu telefonda bir ısınma problemi yaşanmayacak. . Cihazın LPDDR5 RAM ve  Qualcomm Snapdragon 888 SoC ile desteklenmesi bekleniyor.
  • Vivo Y21T: Geçtiğimiz ay Endonezya’da tanıtılan Vivo Y21T, ilk olarak Hindistan’da satışa çıkacak. Uygun fiyatlı özelliğiyle çok tercih edilen Vivo, Snapdragon 680 tarafından destekleniyor. Ön kamerası 8 megapikselken, arka kamerası ise 50 megapiksel.
  • Realme GT 2: Aşırı ısınma sorununa karşı olan problemlerini önlemek için VC isimli bir sıvı soğutma sistemine sahip olan akıllı telefonun ilerleyen günlerde resmi tanıtımının yapılması bekleniyor.  FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.62 inç AMOLED ekrana sahip olacağı da çıkan söylentiler arasında.
  • iQOO 9 ve 9 Pro: IQOO 9 ailesi 5 ocakta ilk olarak Çin’de satışa çıkacak. Seri, Snapdragon 8 Gen 1 SoC’ye sahip olan iQOO 9 ve 9 Pro’dan oluşuyor. 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olan akıllı telefon serisinin AMOLED LTPO ekran ile gelmesi bekleniyor.
  • Vivo V23: İlk renk değiştiren telefon özelliğiyle bilinen Vivo V23’ün 5 ocakta tanıtılacak. Telefonun arka kısmının UV ışınlarıyla temas etmesiyle birlikte renk değiştirecek olması telefonun en çarpıcı özelliklerinden.
  • Xiaomi  11i HyperCharge: 6 ocakta Hindistan’da tanıtılması beklenen telefonun hızlı 120W hızlı şarj teknolojisine sahip 4.500mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. 108MP + 8MP + 2MP üçlü kamera kurulumuyla tanıtılacağı da çıkan bir diğer söylentiler arasında.
  • Realme 9i: 10 ocakta ilk olarak Vietnam’da satışa sürülmesi beklenen telefonun Snapdragon 680 SoC ve 5000 mAh bataryaya sahip olduğu sızdırılan bilgiler arasında. Üçlü kamera sistemine sahip olan akıllı telefonun yan kısımda parmak izi okuyucu mevcut.
  • OnePlus 10 ve OnePlus 9RT: OnePlus’ın amiral gemisi olan bu iki akıllı telefonun bu ayın ortalarında çıkması bekleniyor. Son haberlere göre ocak 11’de Çin’de satışa çıkacağı tahminler arasında. Hasselblad destekli üçlü kamera sistemine sahip olacak telefonların, 120 Hz ekran yenileme hızı olacak.
  • Samsung Galaxy S21 FE: Bir yığın sızıntıdan sonra Samsung Galaxy S21 FE, bu ay itibariyle piyasaya sürülecek. Kesin bir lansman tarihi olmamasına rağmen, parakende mağazalarında listelenmeye başladı. 25W hızlı şarj destekli 4.500mAh pil ile gelmesi beklenen akıllı telefon, üçlü arka kamera desteğine sahip olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz