Okul hayatınızı kolaylaştıracak teknoloji!

0
216 Okunma
Okula hayatınızda teknoloji ihtiyaçlarınızdan ödün vermeyin!

Ne yazık ki; okul hayatını fazlasıyla kolaylaştıracak olan teknolojinin çoğu insan tam anlamıyla farkında değil. Bu yazımızda, mutlaka eğitim hayatında denenmesi gereken birkaç teknolojik cihaza ve bilgiye yer verdik.

Kablosuz kulakiçi kulaklık

Her öğrencinin, öğrenirken odaklanabilmesi, kütüphanede bir dersi izleyebilmesi veya bir yolculukta eğlenceli vakit geçirebilmesi çin kulaklıklara ihtiyacı var. Bir çift kablosuz kulaklıkla bu ihtiyaç giderilebilir. Apple’ın AirPod’ları muhtemelen en iyilerinde biri. Ancak ihtiyaçlarınıza (ve cüzdanınıza) bağlı olarak birçok seçenek var . Ancak, bu kulaklıkları ders başlamadan önce çıkardığınızdan mutlaka emin olun!

Okul hayatınızı kolaylaştıracak teknoloji!

 

Teknik eşya dostu sırt çantası

Okul hayatınızda,  günler uzun ve yorucu olabilir. Bu uzun ve yorucu günlerde, elinizdeki mevcut teknolojiyi idare etmek için tasarlanmış bir çanta en iyi arkadaşınız olabilir. Aynı zamanda sırtınızın sağlığını koruyabilirsiniz. Üstelik bu çanta sayesinde; laptop sırt çantaları artık jumbo cep koruyucuları gibi görünmüyor! Şık ve fonksiyonel seçenekleri çok fazla. Güvenlik seçeneklerine sahip olan sırt çantası, küçük teknolojik cihazlarınızı mükemmel bir şekilde korumak için bölmelere sahip. Yerleşik şarj özelliğiyle de elinizdeki mevcut teknolojinin her zaman kullanılabilir olmasını sağlıyor!
Okul hayatınızı kolaylaştıracak teknoloji!

Kütüphaneden yararlanın!

Yurt odanızda, yazıcı veya tarayıcı olmasına gerek yok! Okul kütüphaneleri, kitaplarının bazı bölümlerini taramanız için veya bir kâğıt basmanız için, birçok uygun maliyetli (veya genellikle ücretsiz) kaynak sunar. Öğrencilik hayatı için bu uygun maliyet, ekstra çabaya değecektir ve birkaç arkadaş edinmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, çoğu üniversite kütüphanesi ; masaüstü bilgisayarlardan şarj cihazlarına ve projektörlerden ve kameralara kadar teknoloji kiralama hizmeti de sunmaktadır.
Okul hayatınızı kolaylaştıracak teknoloji!

Öğrenci yazılım indirimlerini arayın!

Google Drive , bütçe konusunda bilinçli öğrenciler için mükemmel bir seçenek. Ancak; bazıları için Microsoft Office gibi bazı ücretli programlar da bir zorunluluk. Neyse ki Redmond’un Office 365’te öğrenci indirimleri var. Ancak, bazı üniversiteler kendi fırsatlarını da sunmakta. Kredi kartını çıkarmadan önce, okulunuzun öğrenciler için ucuz veya ücretsiz bir yazılım sunup sunmadığını mutlaka kontrol edin!

Sıradan alarm sesleriyle uyanmayı unutun!

Erken saatteki dersler için uyanmaya çalışmak, genellikle bir öğrenci için çok zordur. Bunun için ekstra bir alarm kurmak gerekebilir. Sıradan bir alarm sesisle uyanmak, fazlasıyla sıkıcı olabilir. Yerleşik saat uygulamasının yanı sıra, akıllı telefonlardaki üçüncü taraf uygulamalar, değişen ses seviyelerinde alarmlar sunar. Ayrıca; radyo veya yüksek sesli bip sesleri yerine en sevdiğiniz şarkıyla uyanabilirsiniz.

Okul hayatınızı kolaylaştıracak teknoloji!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz