Vibes Hi-Fidelity kulak tıkaçları ile işitme sağlığınızı koruma altına alın!

0
354 Okunma
Geleneksel köpük kulak tıkaçlarının aksine, Vibes Hi-Fidelity kulak tıkaçları gelen ses frekanslarını 1dengeleyen özel olarak tasarlanmış tüpler kullanır.

Vibes Hi-Fidelity kulak tıkaçları ile kulak sağlığınıza özen gösterin! Günümüzde, çoğu insan işitme duyularını korumak söz konusu olduğunda, şaşırtıcı bir şekilde dikkatsizce kayıtsız kalıyor. Bir konserde dev, kulak üstü koruyucu kulaklıklar giymenin çok havalı değil. Ancak; bir ustalıkla gizlenmiş Vibes Hi-Fidelity kulak tıkaçları , gelen sesi susturmadan işitme duyumuzu koruyabiliyor!

Vibes Hi-Fidelity kulak tıkaçları ile kulaklarınızı koruma altına alın!

Vibes Hi-Fidelity kulak tıkaçları, konserler ve spor etkinlikleri için çok ideal. Aynı zamanda; her türlü gürültülü ortamda kulaklarını korumak isteyen herkes kullanabilir. Bu küçük ama güçlü kulak tıkaçları, hem ayrıntılı seslere hem de işitme seviyelerine değer veren herkes için mükemmel bir cihaz!

Geleneksel köpük kulak tıkacı veya kulak üstü kulaklıkların aksine, Vibes kulak tıkaçları, ses spektrumlarını dengeleyen ve özel olarak tasarlanmış spektrum alanlarını destekleyen özel olarak tasarlanmış tüpler kullanıyor. Bu Hi-Fi kulaklıklar, bulunduğumuz ortamın toplam desibel seviyesini kabaca 22 dB’e düşürebiliyor. Aynı zamanda, gelen dalgaların ses netliğini de arttırıyor. Yani , Vibes Hi-Fidelity kulak tıkaçları, hem daha iyi bir dinleme deneyimi yaşarken aynı zamanda kulaklarımızı koruma avantajını bizlere sağlıyor.

Yıkanabilir kulak uçları, sayesinde bu kulaklıklar, neredeyse sınırsız sayıda tekrar kullanılabiliyor. Son derece dayanıklı ve konforlu tasarımı sayesinde uzun bir süre bizleri terk etmiyor. Ayrıca sipariş verdiğimizde, kolay saklama için kullanışlı bir cep boyutunda sert kılıfla birlikte geliyor!.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz