Okullarda sınıf tekrarı geri geliyor!

0
88 Okunma

Medya kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin önemli açıklamalarda bulundu. Milli Eğitim Bakanı Tekin, yeni dönemde liselerde sınıf tekrarını hayata geçireceklerini ve devamsızlık affını da kaldıracaklarını ifade etti.

Sınıf tekrarı geri geliyor

Sınıf tekrarının liselere tekrar geri getirileceğini açıklayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, devamsızlık affının da kaldırılacağını açıkladı. Tekin, öğrencilerin önümüzdeki yıl af veya benzeri beklentilere girmemeleri gerektiğini söyledi.

Açıköğretim konusunda da açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Tekin, oldukça önemli ifadeler kullandı. Artık açık liseye geçmek çok daha zor bir hâle gelecek. Örgün öğretimdeki bir gencin açık liseye devam etmesinin doğru olmadığını savunan Bakan, bu konuya ilişkin önlem alacaklarını ifade etti.

sınıf tekrarı geri geliyor

Açık lisenin son zamanlarda üniversite sınavlarına rahat çalışmak isteyen kişiler tarafından tercih edildiği ifade ediliyor. Aynı zamanda bazı öğrenciler çalışma saatleri nedeni ile açık lisede okumayı tercih ediyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz