Omisonic çok yönlü yıkama makinesi

0
436 Okunma

Omisonic çok yönlü yıkama makinesi, bir kalıp sabun büyüklüğünde olup aklınıza gelebilecek her şeyi yıkama ve temizleme yeteneğine sahip. Zorlu kirler, yıkanmamış meyveler, kararmış değerli mücevherler ve daha birçok şeyi yıkayıp temizliyor.

 

 

OmiSonic, neredeyse bir kalıp sabunla aynı büyüklükte bir çamaşır makinesidir. Bir çamaşır makinesinin gerçekte ne olduğunu kendinize sormanız gerekiyorsa, en basit tanımı, çamaşırları durulamak için türbülans, su ve sabun / deterjan kullanan bir makine olmasıdır. Bu tanımı alın ve yoğunlaştırın sonucunda OmiSonic gibi bir şeye sahipsiniz. Karıştırıcı, davul veya çok fazla güç kullanmaz. Suyu kullanım yeteneği, son derece yüksek hızlarda çalkalamak için küçük ama güçlü bir ultrasonik vibratöre dayanır, küçük kabarcıkların kirli çamaşırlarınızdaki kirleri temizlemesine, hatta küçük köşelere ve çatlaklara ulaşmasına, hatta sert kirleri çıkarmasına olanak tanır. İnanılmaz derecede kullanışlı olan görüntüsünde OmiSonic taşınabilir, daha az su + elektrik kullanıyor ve tamamen kablosuz. Küçük parti kıyafetleri, mücevherleri, çatal bıçak takımlarını temizlemek için kullanılabilir.

OmiSonic’in diğer cihazlardan farkı nedir?

OmiSonic, küçük, monolitik bir avuç içi büyüklüğünde bir cihaz olarak geliyor. Su geçirmez olarak tasarlanan cihaz, kendi kontrollerine sahip değil ve tamamen kablosuz. Bunun yerine, çamaşır makinesini açıp kapamanıza izin veren OmiSonic uygulaması ile çalışır, ayrıca giysi için, meyveler için ve hatta takı için çok farklı yıkama profillerinden birini seçebilirsiniz. Uygulama sayesinde, OmiSonic yoğunluğunun yanı sıra yıkama süresini de ayarlar. Tek yapmanız gereken, temizlenmesi gereken madde ile birlikte bir su kabına koymak ve gerisini OmiSonic’e bırakmak! OmiSonic, bu lekeleri veya kiri çıkarmak için benzersiz bir kağıt deterjanla ile birlikte geliyor!

Omisonic cihazını yurt dışında 128$ satın alınabilirsiniz.
Temizlikle sabunu eş anlamlı hale getiren OmiSonic, şarj etmek için özel bir yuvaya sahiptir ve tam şarjda dört kez yıkamaya devam eder. Küçük, portatif formunda OmiSonic, belki de en gerçek anlamda bir çamaşır makinesidir. Giysileri yıkar, mücevherleri yıkar, bulaşık makinesini yıkar, meyvelerinizi ve sebzelerinizi ovalayabilir, gözlüklerinizi temizleyebilir ve hatta bebeğinizin kıyafetleri veya eşyaları gibi incelikle yıkayabilir. Eşyalarda kir ve bakterileri titretmek için ultrasonik dalgalar kullanan OmiSonic, ellerin veya standart çamaşır makinenizden daha iyi olmasa da işi yapar ve işi 10 / 10 puan’a kadar halletmeyi başarır. Gereken tek şey su!

 

 

 

Tasarımcı: OmiSonic Team

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz