OnePlus 10 Pro tanıtıldı! İşte özellikler

0
275 Okunma
OnePlus 10 Pro

2022 yılının amiral gemileri ortaya çıkmaya başladı. Türkiye’de de resmi olarak yer alan OnePlus yeni amiral gemisi OnePlus 10 Pro modelini tanıttı. Söylentilerin sürdüğü modelin; yeni nesil tasarımı, dikkat çekici kamerası, teknik özellikleri bir canlı yayın ile ortaya çıktı. İşte tüm detaylar.

OnePlus 10 Pro özellikleri

OnePlus 10 Pro

Amiral gemisisin en dikkat çeken detayı kamerası oldu. Telefonun metal çerçevesi ile bütünleşik yapıda tasarlanan kamera; cam yapıdaki arka panel ile birleşiyor. 3 kamera barındıran alanda; 48 Megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açıya ek olarak 8 megapiksel 3x zoom özellikli kamera yer alıyor. Kameranın tek özelliği bu değil. OnePlus 10 Pro, doğal renkleri ekrana yansıtabilmek için Hasselblad Natural Color Optimization 2.0; manuel çekimlerde kullanabilmeniz için de Hasselblad Professional Mode 2.0 RAW çekim modlarını sunuyor.

Twitter ana sayfasına yeni bir özellik geliyor

Akıllı telefonun ayrıca 32 megapiksellik ön kamerası mevcut. Ekran özellikleri ise şöyle; 6,7 inç 1440p AMOLED ekran LTPO 2.0 özelliği ile geliyor. Bu durum ekranın 1Hz ile 120Hz arasında ayarlanabilmesini sağlıyor.  Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden güç alan model, 12 GB’a kadar Ram destekliyor. Şarj tarafında da sizi şaşırtacak özellikleri bulunan cihazın 80W kablolu hızlı şarj özelliğine ek 50W hızlı kablosuz şarj desteği ve 5000 mAh pil kapasitesi var.

OnePlus 10 Pro

Tasarım tarafında dikkat çeken özelliklerinin yanı sıra iyi bir donanıma sahip olan telefon 36 aylık akıcılık TÜV sertifikasına sahip. Başlangıç fiyatı 740 dolar olan OnePlus 10 Pro modelinin yıl bitmeden Türkiye’de satılması beklentiler arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz