Twitter ana sayfasına yeni bir özellik geliyor

0
419 Okunma
twitter

Sosyal medya platformu Twitter, ana sayfa ile ilgili yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Platform, arama çubuğunu ana sayfa üzerinde konumlandıracak. Henüz test aşamasında olan özellik için çalışmalar sürüyor.

Çocuklarımızı TikTok akımlarından nasıl koruruz?

Twitter arama çubuğuna artık ana sayfada yer verecek

twitterdan-spaces-ozelligi-icin-yeni-adim

Ana sayfa tasarımı üzerinde değişiklikler yapan Twitter, hedefine arama çubuğunu aldı. Platform üzerinde herhangi bir şey aramak istediğinizde ana sayfadan ayrılıp Keşfet sekmesine geçmeniz gerekiyordu. Sosyal medya kanalı arama çubuğunu ana ekrana taşıyarak süreci kısaltmaya karar verdi. Bir grup iOS kullanıcına sunulan özelliğe göre arama çubuğu ana ekranın sağ üst köşesinde yer alıyor. Çalışmaların sürdüğü özellik ile ilgili Twitter Support resmi hesabından açıklama yapıldı.

Yeni özellik üzerindeki çalışmalar sürüyor. Henüz arama çubuğunun nasıl konumlandırılacağı konusunda kesin karar verilmedi. Arama çubuğunun yeri hakkında iki seçenek var. Test edilen cihazlardaki gibi ekranın sağ üst köşesinde yer alan arama çubuğuna alternatif olarak; ekranın üst sekmesine ince uzun bir arama çubuğu yer alıyor.

Özelliğin global olarak ne zaman sunulacağı hakkında kesin bilgi yer almıyor. Şimdilik sadece bir kısım iOS kullanıcılarına sunulan ana ekran değişikliği, test sonrasında diğer cihazlarda da kullanılmaya başlanacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz