OnePlus kurucu ortağı Carl Pei’den şok karar!

0
399 Okunma
carl pei, oneplus carl pei

Uygun fiyatı güçlü donanımlarla buluşturan telefonlarıyla ünlü olan akıllı telefon devi OnePlus’da ayrılıklar yaşanıyor. Çin merkezli OnePlus firmasının kurucu ortaklarından Carl Pei, şirketten yeni bir girişim kurmak için ayrıldı.

Carl Pei yeni bir girişim kurmak için OnePlus’ı terk etti

Çin merkezli telefon firması OnePlus, Oppo’da birlikte çalışan Pete Lau ve Carl Pei tarafından 2013’te kuruldu. Şirketin telefonlarının uygun fiyatına rağmen üst düzey performans sunması kullanıcıların dikkatini çekti ve firma bu şekilde bilinirliliğini artırdı. Firma, özellikle Hindistan’da oldukça fazla seviliyor ve en çok kullanılan telefon markalarından biri.

carl pei, oneplus carl pei,

Şirketin en fazla talep gören telefonu olan OnePlus Nord, Carl Pei’nin liderliğinde piyasaya sürülmüştü. Aynı zamanda OnePlus’ın pazarlamasında etkin rolü olan, çeşitli etkinliklerinde de boy gösteren ve markanın yüzü olan Pei’den şaşırtıcı bir haber geldi. TechCrunch kaynaklı haberlere göre Pei, kurulduğu günden bu yana başında olduğu firmadan ayrıldı.

Daha önce de Oppo’dan ayrılarak Pete Lau ile OnePlus’ı kurduğunu belirttiğimiz Pei’nin yeni girişiminin ne odaklı olacağı ve  aynı şekilde başarıya ulaşıp ulaşmayacağı ise büyük merak konusu. 

Koronavirüs telefon ekranında 28 gün boyunca yaşayabiliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz