OnePlus Watch tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

0
335 Okunma
OnePlus Watch

Akıllı saat pazarına yeni giriş yapan OnePlus ilk akıllı saatini bugün yaptığı lansmanda duyurdu. OnePlus Watch adındaki giyilebilir cihazın; kendi işletim sistemini kullanması markanın gelecek vadeden ürünlerinden olduğunu gösteriyor.

OnePlus 9 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

OnePlus Watch özellikleri ve fiyatı

OnePlus Watch

İki farklı versiyon ile piyasa sürülecek cihaz; Standart ve LTE sürümlerine sahip.  Yerleşik depolama alanı kullanılan saatin 4 GB depolama ve 1 GB RAM kapasitesi var. IP68 ile gelen saat toza ve suya karşı dayanıklı. Markanın “ilk akıllı saat” ünvanına sahip OnePlus Watch; kendine özgür bir işletim sistemi ile geliyor.

Akıllı saat SpO2 ile kandaki oksijeni ve kalp atışını ölçümleyebiliyor. Ayrıca otomatik egzersiz algılama, uyku izleme, stres takibi ve yüzme modu gibi seçeneklerine de sahip. Tasarım tarafında kullanıcılarını memnun edecek saat, safir cam ile geliyor. Bu saat ile çağrı yanıtlama ve mesaj bildirimleri görüntüleme gibi işlemlerinizi yapabileceksiniz. Siyah, gümüş ve yeşil olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip OnePlus Watch; silikon bir kayışlara sahip. Saat ekosistemin diğer parçaları üzerinde de etkili. Bu akıllı saati kullanarak OnePlus TV cihazları kontrol edebiliyorsunuz.

Pil konusunda da oldukça iddialı olan saat 20 dakikalık şarj ile bir haftalık kullanım vadediyor. Cihaz hakkında henüz Türkiye açıklaması bulunmuyor. Fakat yurt dışında 159 dolar etikete sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz