OPPO Band akıllı bileklik satışa çıktı!

0
327 Okunma
oppo band akıllı bileklik 2

Özellikleri ve fiyatı ile Xiaomi akıllı bilekliklere rakip olabilecek OPPO Band akıllı bileklik Türkiye’de satışa çıktı. İşte bilekliğin fiyatı ve özellikleri.

OPPO Band akıllı bileklik özellikleri ve fiyatı

oppo band akıllı bileklik 2

Kısa süre önce fiyatı açıklanan akıllı bileklik için Türkiye garantili resmi satışlar başladı. Birçok renk ve kayış seçeneği bulunan ürün; şimdilik sadece siyah renk ve silikon kayış ile geliyor.

1.1 inç AMOLED ekrana sahip akıllı bileklik, su geçirmez özellikte. Uyku ve aktivite takiplerinizi yapabilen akıllı bileklik; birçok spor aktivitesini otomatik olarak algılayabiliyor. Ayrıca Spo2 ve nabız ölçümünüzü de sürekli olarak yapabiliyor. 12 günlük pil ömrüne sahip bileklik ortalamam 1.5 saatte şarj oluyor. Bilekliğin en güzel özelliklerinden bir tanesi de NFC desteğine sahip olması. Bu imkan sayesinde kablosuz ödeme işlemleri için akıllı bilekliğinizden faydalanabileceksiniz.

Yurt dışında normal versiyon için 28 dolar, metal çerçeveli model için ise 35 dolar etikete sahip OPPO Band akıllı bileklik; Türkiye’de sadece silikon kayış ile satılıyor. Silikon kayışlı akıllı bilekliğin saati ise 349 TL

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz