OPPO’nun 1 Nisan Şakası: ColorOS, Akıllı Ağ Yavaşlatma özelliğini başlattı

0
202 Okunma

Komik bir 1 Nisan Şakası ile OPPO , ColorOS sisteminde garip durumlardan kaçmak söz konusu olduğunda herkesin hayatını kolaylaştıracak yeni bir özellik tanıttı . “Akıllı Ağ Yavaşlatma” adı verilen özellik 31 Nisan’da başlayacak ve elbette mevcut değil, bu da bunu zekice bir şaka yapıyor.

OPPO’dan ilginç 1 Nisan şakası

Akıllı Şebeke Yavaşlatma özelliği, Arama Sırasında Zayıf Sinyal işlevi gibi kullanıcıların mazeretlerini daha ikna edici hale getirmek için etkinleştirebilecekleri çeşitli işlevler içerir. Bu özellik, kullanıcıların karşı tarafa sürekli olarak “karşı tarafın ağı zayıf” şeklinde bir mesaj görüntülemesine olanak tanıyarak, kullanıcıların ebeveynleri tarafından baskı altına alınması gibi can sıkıcı durumlardan kaçınmasını sağlar.

Arka Plan Gürültüsü özelliği, kullanıcıların inandırıcı bahaneler yaratmak için kullanabilecekleri bir başka harika eklentidir. Özellik etkinleştirildiğinde, kullanıcıların hastane, araba kazası, sinema salonu veya müzik salonu sesleri gibi farklı arka plan gürültüsü seçenekleri arasından seçim yapmasına olanak tanıyarak bahanelerine bir gerçekçilik katmanı ekliyor.

oppo-nun-1-nisan-sakasi-coloros-akilli-ag-yavaslatma-ozelligini-baslatti-1

Görüntülü konferans görüşmelerinden kaçınmayı tercih edenler için Video Konferans Ekranını Dondur işlevi bir nimettir. Bu özellik, kullanıcının görüntülü arama ekranını statik hale getirerek, toplantıda varmış gibi görünürken gevşeme ve başka şeyler yapma özgürlüğü verir.

Ek olarak Game Cloud Slowdown özelliği, Intelligent Network Slowdown özellik setine yapılan bir başka parlak eklentidir. Etkinleştirildiğinde, kullanıcının sürekli olarak yeniden bağlandığını belirten bir mesaj göstererek onlara oyunu kaybetmeleri için daha ikna edici bir bahane sunar.

oppo-nun-1-nisan-sakasi-coloros-akilli-ag-yavaslatma-ozelligini-baslatti-2

Son olarak, Yüklenmeyen Dinamik Ödeme Kodu işlevi, arkadaşlarıyla yemek yemek için ödeme yapmak zorunda kalanlar için mükemmeldir. Özellik, kullanıcının telefon ekranında sürekli olarak “Ödeme kodu yüklenemedi” mesajını göstererek, üzerindeki baskıyı alıp tekrar arkadaşlarına kaydırıyor.

Akıllı Ağ Yavaşlatma özelliği elbette bir şaka olsa da, teknolojinin hayatımızı nasıl daha kolay ve daha eğlenceli hale getirebileceğini eğlenceli bir şekilde hatırlatıyor. OPPO‘nun ColorOS sistemi, heyecan verici ve yenilikçi özellikler sunmaya devam ediyor ve bundan sonra ne ile karşımıza çıkacaklarını görmek için sabırsızlanıyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz