Oral-B tepeden tırnağa akıllı diş fırçasını tanıttı: Oral-B iO10

0
637 Okunma
Oral-B iO10

CES 2022 birçok yeni ürünü resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Akıllı telefon, televizyon, yüksek teknoloji ürün ve yazılımların tanıtıldığı etkinlikte kişisel bakım ürünleri de yerini alıyor. Akıllı diş fırçalarında öncü olan Oral-B baştan ayağa akıllı diş fırçasını tanıttı. Bu diş fırçası, beklentilerinizi çok yükseltebilir. İşte detaylar.

L’Oreal evde saç boyamanızı sağlayacak cihazını tanıttı

Oral-B iO10 akıllı diş fırçası

Bugüne kadar birçok diş fırçası çıkarmış olan şirket, şimdiye kadar ki en gelişmiş ve akıllı diş fırçasını tanıttı. Fırçanın kendisinin yanı sıra standında dahi akıllı teknolojilerden faydalanan Oral-B, iOSense Charger ünitesi ile artık şarj görevinden fazlasına sahip.

Yeni geliştirilen iOSense Charger şarj ünitesi; artık diş fırçalama baskısı ve süresi hakkında size uyarı yapabilecek. Kişisel ağız bakım bilgilerinizi hafızasında tutabilen bu yeni ünite, ışıklar ile uyarı gönderebiliyor. Örneğin sert fırçalama esnasında kırmızı renk ışık ile uyarı yapıyor. Bunun yanı sıra 8 farklı fırçalama moduna sahip akıllı diş fırçası; ağız sağlığınız için en uygun modu uygulamanıza imkan tanıyor. Mobil cihazlar ile entegre çalışabilen ürün, iO4 ve iO5 isimli alt seviye seçeneklerine de sahip.

Oral-B iO10

Ürün ile birlikte bir yenilik daha sunan firma diş bakımında çığır açacak. Yeni bir apart ile gündeme gelen Oral-B; telefonun arkasına takılan bir aparat ile dişlerinizin fotoğrafını çekerek uzaktan uzman desteği almanıza da imkan tanıyor.

Yeni akıllı diş fırçasını siz nasıl buldunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz