Otonom otel hayali gerçek oluyor!

0
412 Okunma
Otonom oteller seyahatlerde ev sahipliği yapacak!

Brooklyn merkezli Aprilli Design Studio tarafından tasarlanan Autonomous Travel Suite, bir seyahatçinin evinde başlayan ve varış noktasında sona eren kapıdan kapıya otonom ulaşım hizmeti sağlayacak.

Teknolojide, birbirine benzeyen otel tesislerinden oluşan bir ağ içeren Özerk Otel Zinciri bulunuyor.  Tamamı ileri teknoloji ve merkezi Özerk Arayüz platformu tarafından desteklenen insansız servis araçları sağlıyor!

Hizmet etmek amacı etrafında oluşturulan , her süit, temel aktivite ve uyku, çalışma ve ferahlatıcı için cömert oda özellikleri sağlıyor. Birden fazla destinasyona seyahat etme olasılığının ötesinde, onları ayrı kılan şey, profesyonel misafirperverlik hizmetlerinin varlığı.

Gelişmekte olan endüstrinin uzun vadeli  bir hedefi var. Bu hedef,  halihazırda faaliyet gösteren seyahat ve konaklama endüstrilerinin bir parçası olan transferler arasında kaybedilen zaman miktarını otonom araçlar aracılığıyla azaltmak. Bu teknoloji, ortalama 6-12 saat arası büyük ABD şehirleri arasında seyahat mesafesi gerçekleştirebilecek. Tasarlanan bu konsept hava taşımacılığı, yerel ulaşım ve otellerini tek bir pakette etkin bir şekilde birleştiren dinamik  fiyatlandırma yapısı kurmayı amaçlıyor. Bu açıdan bakıldığında, gezginler için bu potansiyel faydalar muazzam hale geliyor.

Her ne kadar hizmet, özellikle seyahat-yorgun profesyoneller için misafirperverlik, seyahat ve ulaşım sektörlerinde genel olarak bir oyun değişikliğine etki ilk olarak görülmelidir. Amerika Birleşik Devletleri’nde transfer sonrası transfer etrafında merkezlemeyen bir iş yolculuğunun geleceğini hayal etmek mükemmel.  Bu sistemle artık transferler arasında beklemek için harcanan zaman söz konusu dahi olmayabilir. Bu, Aprilli Tasarım Stüdyosu tarafından ileri sürülen ileri görüşlü fikirler sayesinde çok daha mümkün görünmekte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz