Oura Ring 3 özel Gucci tasarımı ile karşınızda

0
282 Okunma
Oura Ring 3 özel Gucci

Giyilebilir teknolojilerin hayatımızda olmasına alıştık. Artık günlük aktivitelerimizi takip eden bu özel teknolojiler şekilden şekile girmeye başladı. Saatlerden sonra popüler olamaya başlayan yüzük tasarımlarına bir yenisi daha eklendi. İşte karşınızda Oura Ring 3 özel Gucci tasarımı.

Oura Ring 3 ile Gucci iş birliği estetik bir yüzük ortaya çıkardı

Oura Ring 3 özel Gucci

Geçen yıl tanıtımı yapılan akıllı yüzük Oura Ring 3 için bu yıl yeni bir versiyon ortaya çıktı. Henüz akıllı bileklikler kadar yaygın olarak kullanılmayan akıllı yüzük; özel tasarımı ile bazı kesimlere hitap edecek. Gucci markası ile iş birliği yapan akıllı yüzük modeli için tasarım detaylarını sizlere aktaracağız.

Akıllı yüzükler tahmin edildiği gibi bir ekrana sahip değil. Bunun yerine ölçümleri direkt olarak akıllı telefonunuza iletiyor. Bu özelliklerin başında; kalp atışı ölçme, adet dönemi belirleme ve uyku takibi gibi özellikler yer alıyor. Ten ile birebir temas eden ürün, teninizin sıcaklığını da ölçebiliyor. Su geçirmez özellikli akıllı yüzüğün pil ömrü de oldukça yeterli. Ürünü tek bir şarj ile 7 gün kullanabiliyorsunuz. Özel titanyum gövdeye sahip yüzüğün teknik özellikleri bu şekilde.

Yukarıda bahsettiğimiz teknik özelliklere ek olarak Oura Ring 3 özel bir Gucci tasarımı ile ön plana çıkıyor. Klasik tasarımlarına ek hiçbir özelliği bulunmayan bu özel seri, sadece tasarım olarak yollarını ayırıyor. Özel altın detayları ve şık tasarımları ile markanın severlerine sunulan yüzük, 950 dolar fiyat etiketine sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz