WhatsApp’a kapak fotoğrafı geliyor!

0
241 Okunma
Whatsapp kapak fotoğrafı özelliği

Dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir özelliğin peşine düştü. İşletme hesapları ile ilgili güncellemelerini sıklaştıran uygulama bu kez de kapak fotoğrafı özelliğini masaüstünde test ediyor.

WhatsApp İşletme hesapları için yeni bir dönem geliyor

WhatsApp’ın geçtiğimiz haftalarda işletme hesaplarına abonelik sistemi üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Online alışverişlerde kullanılacak bu yöntem; işletme hesaplarını için oldukça büyük bir adım. Bir süre önce yine İşletmelere özel bir özellik test edilmeye başladı. Test aşamasına sadece iOS kullanıcılarının dahil olduğu kapak fotoğrafı özelliği artık daha geniş kapsama yayılıyor. WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılamn bilgilere göre uygulama masaüstü sürümünde de bu özelliği test etmeye başladı.

Whatsapp kapak fotoğrafı

Yukarı da ki ekran görüntüsünde de anlaşılacağı üzere; işletme hesapları profil alanında sergileyecekleri özel bir kapak fotoğrafına sahip olabilecekler. Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında bulunan bu özellik; WhatsApp için de oldukça kullanışlı olacak. Profil hakkında daha detaylı bilgilerin verilmesine imkan tanıyacak özellik şimdilik sadece iOS ve Masaüstü tarafında. Tüm kullanıcılar maalesef bundan faydalanamayor. Henüz test aşamasında olan özelliği deneyimleyebilmek için sizde beta sürümlerini tercih edebilirsiniz.

Oura Ring 3 özel Gucci tasarımı ile karşınızda

Özelliğin Android cihazların için henüz bir aksiyonu bulunmuyor. Fakat iki tarafta test edilen özelliğin Android cihazlara da gelmesi beklentiler arasında.

Kullanım kolaylığı sağlayacak ve iletişimi hızlandıracak yeni özellikleri ile WhatsApp daha kullanışlı hale geliyor. Siz uygulamanın en çok hangi özelliğini beğeniyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz