Oura Ring 4 tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

0
35 Okunma

Akıllı telefonlar ve akıllı saatlerden sonra akıllı yüzükler de ön plana çıkmaya başladı. Firmalar yeni akıllı yüzük modelleriyle pazarda kendine yer buluyor. Son olarak Oura, yeni akıllı yüzük modeli olan Ring 4 modelini duyurdu. Akıllı yüzük, birçok yeni özellikle birlikte geldi. Peki, Ring 4 teknik özellikleri neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Oura Ring 4 teknik özellikleri ve fiyatı

Oura yeni akıllı yüzüğü olan Ring 4 modelini tanıttı. Akıllı yüzük, birçok yükseltme ve tasarımla ortaya geldi. Oura’nın Yazılım Ürünleri Başkan Yardımcısı Jason Russell, yüzük hakkında bilgileri verdi. Russell tarafından yapılan açıklamaya göre Ring 4, 7/24 kullanım için yeniden tasarlandı.

Titanyum malzemeden yapılan Oura Ring 4, 3,3 ila 5,2 gram arasında bir ağırlığa 7,9 mm genişliğe ve 2,88 mm kalınlığa sahip. Yüzüğün ayrıca 4 ila 15 numara arasında değişen farklı ölçüleri de bulunuyor. Yani yüzük ölçüsü 4 ila 15 arasında olan herkes, Oura Ring 4’ü kullanma imkanına sahip.

Yeni modelde cihazın siyah, gümüş ve pembe altın dışında altın renk seçeneği de olacak. Cihaz, selef modelde olduğu gibi yine çizilmeye ve karşı PVD kaplama ile gelecek. Ayrıca alerjik reaksiyonlara karşı cilt dostu olacak şekilde geliştirildi.

100 metre su geçirmezliğe sahip akıllı yüzük, yüzmek için de uygun bir şekilde tasarlandı. Akıllı yüzüğün bataryası da selefine göre geliştirildi. Cihaz, sekiz gün kullanıma uygun tasarlandı ve 80 dakikada şarj edilebiliyor.

Tüm bunlar dışında akıllı yüzüğün sağlık sensörlerinde de birtakım iyileştirmeler yapıldı. Oura Ring 4’ün kan oksijen algılamasında %120, solunum bozukluğu doğruluğunda %15 ve gündüz ve gece kalp atış hızı sensöründe daha iyi sonuçlar elde edeceği belirtildi. Ön siparişe açılan Oura Ring 4’ün fiyat etiketi ise 349 dolar olarak açıklandı.

Sağlığınızı kontrol altına alacak akıllı yüzük: Movano Ring

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz