Partnerinizle film seçmenin kısa yolu: Movie Matcher

0
238 Okunma

Birlikte ne film izleyeceğine bir türlü karar veremeyenlere çok güzel bir önerimiz var. Movie Matcher, arkadaşınızla veya partnerinizle sitelerin içinde gezmeden size alternatifler sunabiliyor. Üstelik bu öneriyi ortak tercihlerin doğrultusunda gerçekleştiriyor.

Movie Matcher nasıl kullanılır?

Ücretsiz kullanılan bu site sadece ingilizce hizmet veriyor. Temel düzeyde yabancı dil bilgisi ile çok kolay ilerleyebileceğiniz sitede karşılıklı olarak tercihler yapıyorsunuz. Lafı çok uzatmadan nasıl kullanıldığını sıralayalım.

Öncelikle web sitesine giriş yapmalısınız. Daha sonra karşılaştığınız ekran da adınızı veya sizi ifade eden kısa bir kelimeyi yazmalısınız.

Movie Matcher

Adınızı girip onayladıktan sonra ikinci aşamaya geçiyoruz. Bu aşamada size öncelikli olarak kiminle film izleyeceğiniz soruluyor. Seçiminizi yaptıktan sonra site tarafından otomatik bir link oluşturuluyor. Linki kopyalayıp birlikte film izlemek istediğiniz kişiye göndereceksiniz. Karşı tarafta linki tıkladıktan sonra site üzerinden kendi seçimlerinizi yapabileceksiniz.

movie matcher

Karşınıza çıkan bu ekran da hangi tür filmlerden hoşlandığınızı seçmelisiniz. 3 adet tercih yaptıktan sonra kaydederek bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

İkinci aşama filmi izleyince ne hissetmek istediğiniz ile ilgili. Tercihlerinizi yaptıktan sonra kaydederek son aşamaya geçiyorsunuz.

movie matcher

Son olarak hangi yıllarda çekilmiş bir filmi izlemek istediğinize karar veriyorsunuz. Bu tercihi de yaptıktan sonra partneriniz ve sizin tercihlerinize göre en uygun filmi görüntüleyebiliyorsunuz.

Artık siteler arasında gezip tek tek film aramaktan veya tek tarafın beğeneceği filmler tercih etmekten daha kolay bir seçim yapabileceksiniz. Siz de arkadaşınızla veya eşinizle film izlemek istediğinizde bu web sitesinden yararlanabilirsiniz.

Movie Matcher sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz