Pembe renkli Bugatti Chiron Sport göz kamaştırıyor

0
913 Okunma

Spor araba severlerin hayranlıkla takip ettiği Bugatti Chiron Sport 3 milyon dolarlık pembe versiyonu ile göz kamaştırdı. Spor arabalar üzerinde yapılan değişiklikler arabaları daha dinamik ve özel bir görüntüye kavuşturuyor.

Pembe Bugatti Chiron Sport kadınların hayallerini süsleyecek güzellikte

Bugatti Chiron Sport

Eskiler arabalar için “Ayağımızı yerden kessin yeter” derlerdi. Fakat günümüzde bu durum bir hayli değişti. En düşük modelden yüksek modellere araçlar modifikasyon veya özel tasarımlarla daha kişisel hale geliyor. Geçtiğimiz günler de Justin Bieber Rolls Royce aracı ile dikkatleri üzerine toplamıştı.

Justin Bieber elektrikli Rolls Royce aracı ile dikkat çekti

Tasarımı ve özellikleri ile büyük hayran kitlesine sahip Bugatti Chiron Sport, pembe rengiyle de dikkatleri topladı. Özellikle kadınların beğeneceği bu tasarımda kullanılan renkler arabanın spor görüntüsüne daha da heyecan katmış.

1.500 beygir gücündeki Chiron Sport, W16 motora sahip. İki farklı renk tasarımı olan aracın Matt Blanc ve Silk Rosé seçenekleri var. Bu pembe tasarım ise henüz Bugatti için yeni bir renk. Aracın koltuk ve benzer tasarımları üzerinde “Alice” ismi yer alıyor. Bu isim aslında Bugatti’nin sınırsız özelleştirilebilir olduğunun da bir göstergesi.

Biz kadınlar ürünlerin performansından çok görüntüsüne öncelik veriyoruz. Yeni pembe tasarımlı Bugatti Chiron Sport‘u siz nasıl buldunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz