PC kullanıcıları için ek koruma ve cihazları hızlandıran yazılım: ScanGuard!

0
385 Okunma
Viral yazılım

Türkiye genelinde binlerce  PC kullanıcısı bu yıl viral bir yazılım talep etmek için canlanıyor. Bu yeni yazılım, insanların bilgisayarlarını bilgisayar korsanlarından, istenmeyen yazılımlardan koruyor. Performansı artırmaya da yardımcı oluyor.

Teknoloji meraklısı Web Life Advice ,Türkiye’ de henüz  viral  giden ücretsiz bir araştırmayı araştırıyor. Korumanız gereken bir Windows bilgisayarınız varsa, nasıl olmasını istediğinizi veya güvenliğinizi arttırmak istemiyorsanız bu yazılım sizin için çok önemli!

Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce kişi, son zamanlarda basında yer alan ve kötü amaçlı yazılımların arttığını anlatan PC kullanıcılarını anında koruyan en yeni yazılıma el atmak için acele ediyor.

İnternet kullanıcıları için bir oyun değiştirici!

Seçkin geliştiricilerden oluşan ekip, tüketicilerin ihtiyaç duyacağı en son yazılım parçası olacağına inandıkları bir güvenlik aracı oluşturduğunu söylüyor.

Yazılım, sisteminizi hızlandırmaya yardımcı olurken güvenliği anında artırmak için gelişmiş bir algoritmayı da kullanıyor. İlk olarak, gizli tehditleri veya çevrimiçi izleme çerezlerini tanımlıyor. Ardından gereksiz dosyaları ve önbelleğe alınmış belleği, PC’nizin yavaş çalışmasını sağlayan dosyaları buluyor.

Yazılım, Antivirüsünüz için bir alternatif olarak veya herhangi bir Antivirüs ürününden daha gelişmiş olduğuna inandıkları ek bir güvenlik katmanı olarak kullanılabilir. Yazılımı kullanmak çok kolay ve kurması sadece birkaç dakikanızı alıyor.

 

Bu ücretsiz tarama nasıl kullanılıyor?

Windows Bilgisayarınız varsa, ücretsiz  güvenlik taraması için uygunsunuz.  Scanguard  ücretsiz planı, PC’nizi zararlı tehditlere, istenmeyen yazılımlara veya tehlikeli izleme çerezlerine karşı tam olarak izleyebilecek bir yazılım sürümü sunuyor. Yazılım tehditleri bulursa, bunları sisteminizden el ile kaldırabilir veya yazılımın otomatik olarak kaldırılmasını sağlamak için Scanguard’ın premium planına yükseltebilirsiniz.

En yüksek performansı korumak ve bilgisayarınızı güvende tutmak için, taramayı 7 günde bir çalışacak şekilde planlanmalı. Sisteminizi tamamen analiz etmek yaklaşık 10 dakika sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz