Penti yeni çoraplarıyla kadınlara destek oluyor

0
830 Okunma

Dün hepimizin bildiği gibi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ydü. İstanbul denince akla gelen binalar, kuleler ve köprüler, “25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü” kapsamında turuncu renk ile aydınlatıldı. En popüler kadın iç giyim markası Penti, her zaman olduğu gibi bu seneyi de boş geçirmedi.

İstanbul turuncuya büründü

Bu günün anlam ve önemini vurgulamak için, Galata ve Kız Kuleleri, Hidiv Kasrı, Bozdoğan Kemeri ve Tekfur Sarayı gibi tarihi yapılar, UCLG Binası ve Haliç Metro Köprüsü’nün ışıkları turuncu renkle aydınlatıldı.

Penti en fazla kadın çalışana sahip şirket konumunda

Kadına yönelik şiddete dur demek ve toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla her yıl kurumsal sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Penti bünyesinde barındırdığı yüzde 85’lik kadın çalışan oranıyla kadına değer veren şirketler arasında zirveyi kapmış vaziyette.

Penti kadının toplumdaki statüsüne ve güçlenmesine yönelik yaptığı çalışmalarla farkındalık sağlamayı hedefliyor.  25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ile iş birliği gerçekleştirerek ‘Kadına Şiddetin Başına Çorap Örüyoruz’ kampanyası ile www.penti.com üzerinden satışa çıkardığı kırmızı külotlu çorapların gelirini Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı’na bağışlıyor.

47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer rüzgarı

Sizler satın alacağınız her kırmızı külotlu çorapla şiddet mağduru kadınlara yardım edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz