47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer rüzgarı

0
656 Okunma

Yılların efsanevi oyuncusu Haluk Bilginer, dün gece New York’ta düzenlenen 47. Uluslararası Emmy Ödüllerine katıldı. Şahsiyet adlı dizisinde göstermiş olduğu oyunculukla uluslararası üne kavuşan Bilginer, geceden eli boş dönmedi. Puhu TV’de yayınlanan ve Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği internet dizisi Şahsiyet’te ki Agah Bey performansıyla ödüle layık görüldü. Gecede ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçildi.

Bilginer, İnternet dizisi Şahsiyet ile Emmy Uluslararası Ödülü’nü aldı

Yayın hayatına 17 Mart 2018 başlayan Şahsiyet, yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal’ın paylaştığı gerilim ve suç dizisidir.

Bu yıl ödüllerde, 21 ülkeden 11 kategoride 44 aday yarıştı. Törende 2 özel ödül ve 11 Emmy ödülü verildi.

Ünlü oyuncudan açıklamalar: “Kendimden çok Türkiye için mutluyum”

Haluk Bilginer, “Çok iyi hissediyorum. Kendimden çok Türkiye’ye bu ödül gittiği için çok mutluyum. Çok severek, beğenerek yaptığımız bir işin başkaları tarafından da uluslararası bir platformda takdir edilmesi ve ödülle taçlandırılması çok mutlu edici bir şey. Çok mutluyum.” açıklamasıyla gönülleri bir kez daha fethetti.

Snapchat’ten FaceApp atağı!

Bilginer, Şahsiyet’teki performansıyla “En İyi Erkek Oyuncu” dalında Christopher Eccleston, Raphael Logam ve Jannis Niewöhner gibi isimlerle yarıştı.

Apple’ın yeni iPhone kılıfları satışta!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz