Perio 1 milyon indirmeye ulaştı!

0
241 Okunma
perio

Orkid’in, “Seni En İyi Bilen O” sloganıyla geliştirdiği Perio, Google Play ve App Store üzerinden bir milyondan fazla kullanıcıya ulaştı. Kadınlar için geliştirilen uygulama, regl dönemi takibinin yanı sıra sağlık verilerinin takibi gibi geniş yelpazede deneyimler sunuyor.

Regl takibi yapılabilen Perio 1 milyon kullanıcıya ulaştı

Oldukça kısa sürede bir milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Perio’nun kullanım detayları, “hayatın her alanında dijitalleşme” konusunda oldukça önemli veriler sunuyor. Piyasaya sürüldüğü ilk ay 250 bin, ikinci ay 500 bin kullanıcı eşiğini geride bırakan uygulama, toplamda 1.000.000 kullanıcıya ve %75 organik indirme oranına ulaştı.

perio

Organik indirme yüzdesindeki dikkat çeken yükseklik, tüketicilerin regl takibi ve sağlık verilerini, dijital platform üzerinden takip etme konusunda ihtiyaç ve yönelimlerinin olduğunu ortaya koydu.

Perio, iOS Sağlık&Fitness kategorisinde 2., Android Sağlık&Fitness kategorisinde ise 1. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Kullanıcıların %45’i App Store üzerinden indirirken, Google Play Store kaynaklı indirmelerin oranı %55 oldu. Uygulamaya Ekim 2020 itibarıyla ayda en az 1 kere giren aktif kullanıcı oranı ortalama 40% oldu.

Apple Google’a rakip yeni arama motoru geliştiriyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz