Petra Collins’in yeni filmi Spiral hakkında yeni gelişmeler

0
440 Okunma
Petra Collins'in yeni filmi 'Spiral' başrolünde Selena Gomez yer alıyor

Petra Collins’in yönetmenliğini üstlendiği Spiral filminin başrolünde Selena Gomez yer alıyor. Psikolojik gerilim temalı filmin yapımcı koltuğunda ise ünlü sanatçı Drake var.

Spiral filmi hakkındaki detaylar

spiral filmi

Deadline’ın haberine göre, filmin ana konusu Eski bir influencer’ın  sosyal medya bağımlılığı konu alınıyor. Filmin senaryosunda üç farklı isim yer alıyor. Phoebe Fisher, Melissa Broder ve Petra Collins tarafından hazırlanan filmin başrolünde ise Selena Gomez var. Birçok ünlü ismin yer alacağı film ile ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. Filmin başrol sahibi Gomez hakkındaki son gelişmeler ise şöyle. Selana Gomez Steve Martin ve Martin Short’un da rol aldığı, bir Hulu dizisi olan Only Murders in the Building’in çekimlerini bitirdi.

Başrol haberi ile gündeme gelen Selena Gomez geçtiğimiz günlerde müzik kariyeri ile ilgili üzücü açıklamalarda bulunmuştu. Gomez, Vogue Mart ayında şu açıklamalarda bulundu;

“İnsanlar sizi ciddiye almadığında müzik yapmaya devam etmek zor. “Ne anlamı var?” diye düşündüğüm anlar yaşadım. Neden bunu yapmaya devam ediyorum? Sanırım bir dahaki sefere albüm yaparsam daha farklı olacak. Müziği, belki emekliye ayrılmadan önce son bir kez daha denemek istiyorum. “

Spiral filminin yönetmeni Petra Collins ile Gomez’in tanışıklığı ise geçmişe dayanıyor. Collins, Selana Gomez’in Fetish klibinde yönetmenlik yaptı. Bu film yönetmenin uzun metrajlı ilk denemesi olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz