Tam kapanma dönemini fırsata çevirecek en iyi 5 egzersiz uygulaması

0
369 Okunma

Çalışma hayatından spor yapmaya fırsat bulamadığınızdan yakınıyorsanız tam kapanma dönemini fırsata çevirebilirsiniz. Pandemi ile spor salonlarından bir hayli uzak kaldık. Evde geçirdiğimiz bu dönemlerde yaza hazırlık yapmanın tam zamanı! İşte evde spor yapmanızı kolaylaştıracak 5 egzersiz uygulaması

En iyi 5 egzersiz uygulaması

Nike Training Club

Nike Training Club egzersiz uygulaması

Konu spor olunca ilk sırayı dünyanın en büyük spor markalarından birine verdik. Birçok farklı egzersiz seçeneği ile Nike Training Club uygulaması; antrenörlerin sıkça tavsiye ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Bu uygulama genel egzersizler dışında size özel egzersizler de sunabiliyor. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamanın basit bir ara yüzü bulunuyor. Dilerseniz Premium versiyonunu tercih ederek farklı özelliklerden de faydalanabilirsiniz.

Peloton Digital Membership

Peloton Digital Membership egzersiz uygulaması

Sabit derslerin yanı sıra canlı egzersizlere de yer veren bu uygulama; Pandemi döneminde insanları spora teşvik etmek için deneme süresini 90 gün olarak güncelledi. Uygulama da klasik spor aktivitelerinin yanı sıra yoga, koşu ve güç aktiviteleri yeri alıyor.

Fit365

Fit365

Sadece spor değil sizi her yönden takip edebilecek bir egzersiz uygulaması arıyorsanız Fit365 tam size göre. Farklı ihtiyaçlarınıza cevap verecek bu uygulama ile kilo alıp verme, esneme veya bölgesel zayıflama gibi konularda kişisel takibinizi yapabilirsiniz.

Sworkit

sworkit

İçerisinde yoga, kardiyo, esneme veya güç gibi farklı kategorilerde spor yapmaya imkan bulabiliyorsunuz. 25 milyondan fazla kullanıcıya sahip uygulamayı 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz.

Workout for Women: Fitness App

Workout for Women Fitness App egzersiz uygulaması

Kadınlara özel bu egzersiz uygulaması video içerikler ile sporunuza destek oluyor. Farklı antrenmanlar yapmanıza yardımcı olan Workout for Women: Fitness App; belirli aralıklarla güncelleme alıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz