Pil kapasitesini sizin seçeceğiniz Realme GT Neo3 tanıtıldı

0
179 Okunma
Realme GT Neo3

Türkiye resmi firmaları arasında yer alan Realme, yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Farklı RAM ve depolama seçeneklerinden sonra, farklı pil seçenekleri ile gelen telefon dikkatleri üzerine çekti. İşte Realme GT Neo3 modelinin özellikleri.

WhatsApp, mesaj tepkileri özelliğini kullanıma sundu

Realme GT Neo3 özellikleri

Uzun süredir beklenen akıllı telefon modeli için yeşil ışık yandı. Beyaz-mevi, siyah ve beyaz-siyah olmak üzere 3 farklı renk skalasına sahip cihaz; çift renk özelliği ile dikkat çekiyor. İlk olarak cihazın kamera özelliklerinden bahsedecek olursak; ön tarafta selfie için 16 megapiksel kamera yer alıyor. Arka tarafta ise 50 megapiksel ana kamera,  8 megapiksel ultra geniş açı kamera ve 2 megapiksel makro kamera yer alıyor. Kamera tarafında sizi yarı yolda bırakmayacak özelliklere sahip akıllı telefon, 6.7 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip.

Realme GT Neo3

Android 12 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan Realme GT Neo3; Dimensity 8100 işlemcisinden güç alıyor. Akıllı telefonun en çok dikkat eçekn özelliği ise pil kapasite seçeneğinin olması. Daha önce RAM ve depolama tarafında seçenek sunan akıllı telefonlar gördük. Fakat ilk defa pil seçeneği ile satışa çıkan bir telefon ile karşı karşıyayız. Akıllı telefonu satın alacak kişiler 4500 ve 5000 mAh arasında tercih yapabileyor. bu tercih beraberinde farklı hızlı şarj seçeneklerinide getiriyor. 5000 mAh tercih edenler 80W hızlı şarjı kullanırken, 4500 mAh tercih edenler 150W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Realme GT Neo3

Realme GT Neo3 modelin tercihleri pil ile sınırlı değil. Kullanıcılar seçtikleri pile göre farklı RAM ve depolama da tercih edebilecek. 5000 mAh pil kapasiteli model 6/8 GB RAM ve 128/256 GB depolama seçeneklerine sahip. 4500 mAH pil kapasiteli model ise 8/12 GB RAM ve 256 GB depolama seçeneklerine sagip. Türkiye’de de satışı beklenen modelin başlangıç fi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz