WhatsApp, mesaj tepkileri özelliğini kullanıma sundu

0
73 Okunma

Mesajlaşma uygulaması WhatApp, her geçen gün uygulamayı geliştirecek özellikler yayınlıyor. İlk çıktığı günden bu zaman fazlaca değişen mobil uygulama şimdi yeni bir özelliği beta kullanıcılarına sunmaya başladı. Mesaj tepkileri olarak geçen özellik bazı kullanıcılar için artık aktif. İşte detaylar

Mesaj tepkileri özelliği kullanıma açıldı

WhatsApp, sohbetleri hızlandıracak ve etkileşimi arttıracak özelliğini nihayet kullanıma sundu. İlk olarak 7 ay önce duyurulan özelliğin gelişim süreci devam ediyor. Fakat artık kullanıcı deneyimleri kısmında gelindi Yeni WhatsApp beta güncellemesi ile artık mesajlara 6 farklı emoji ile tepki verebileceksiniz. Özelliğin ilk detayları her zaman ki gibi WABetaInfo’dan geldi. Neredeyse tüm WhatsApp özelliklerini önceden duyaran WABetaInfo, beta kullanıcıları için gelen yeni özelliğin ekran görüntülerini paylaştı. Özelliğin duyurusunu bir tweet ile paylaşan sayfa, kullanıcıların yüzünü güldürdü.

Whatsapp mesaj tepkileri özelliği

 

Yukarıdaki görselde de yer aldığı gibi mesaj tepkileri özelliğinde 6 farklı emoji yer alıyor. Bunlar; beğen, sev, gül, şaşkın, üzgün ve teşekkür emojileri olarak belirlenmiş. Özellik diğer platformlarda da belli emojiler ile sınırlı. Artık gelen bir mesaja cevap vermeden emoji ile tepki verebileceksiniz. Instagram ve Facebook tarafında olan bu özelliğin; aynı çatı altında yer alan WhatsApp’a gelmesi çok şaşırtıcı değil elbette.

Gizlilik üst seviyeye çıktı: Google arama geçmişi seçeneklerini düzenliyor

Şimdilik küçük bir beta grubuna sunulan özellik güncelleme ile bazı Android, iOS ve Masaüstü kullanıcıları özelliği deneyimleyecek. özelliğin çok uzun zaman geçmeden tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz