Pinterest de ırkçılığa yönelik hamlesini yaptı!

0
193 Okunma
Pinterest Shop irkcilik karsitligi

Pinterest National Black Business Month adına yeni adım atıyor. Yakın zaman önce ırkçılık karşındaki duruşunu belli eden popüler platform, şimdi de moda ve güzellik sektöründe siyahilere ait bir dizi işletmeyi öne çıkartıyor. Biliyorsunuz ilk kez geçen kasım ayında karşımıza çıkan Pinterest Shop, bu noktada daha da dikkat çekecek gibi duruyor. Pinterest Shop ırkçılık karşıtlığı için bazı işletmeleri öne çıkartıyor.

Pinterest Shop ırkçılık karşıtlığı için yeni bir hamleyle karşımızda

Pinterest Shop ırkçılık karşıtlığı

Pinterest şu anda 416 milyonu aşkın kullanıcısıyla dev bir sosyal ağ. Pinterest’in Shop özelliği şu an için her ülkede aktif olmasa da aktif olan ülkelerde kullanılıyor. Haliyle burada yapılacak hamleler de dikkat çekmeyi başarabiliyor.

Pinterest’in bu dijital mağazası, Pinterest ekibi tarafından seçilmiş, trend olan, alışveriş yapılabilir ürünlerden oluşan bir koleksiyonu oluşturuyor. En son güncelleme ile hem National Black Business Month ve Pinterest’in çeşitli bağışlar ve girişimler aracılığıyla destek sözü verdiği daha geniş #BlackLivesMatter hareketi kapsamında bazı işletmeler öne çıkıyor.

Popüler platform eleştiriler alsa da yine de adımlar atıyor ve çeşitli güncellemeler ile Pinterest’in bu ırkçılık meselesini ciddiye aldığı görünüyor.

Pinterest 416 milyon aktif kullanıcısıyla şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz