Maskeli emoji güler yüzlü ve kalpli olsa nasıl olur?

0
1.809 Okunma
Güler yüzlü maskeli emoji

Corona virüsü hayatımıza girdiğindin itibaren birçok algıyı da değiştirmeyi başardı. Maske takmak bir yana temizlik konusunda da pek çok alışkanlık kazandıran bu virüs emojilere de yansımıştı. Yeni yazılım güncellemeleri ile birlikte telefonlara maskeli emojiler eklenmişti ancak bu emojileri değiştirmek isteyen TBWA\Dublin, yeni maskeli bir emoji tasarladı. Güler yüzlü maskeli emoji en azından olumlu mesaj vermesi açısından dikkat çekiyor.

Güler yüzlü maskeli emoji tasarlandı

guler-yuzlu-maskeli-emoji-01

Pek çok gündem konusu ya da günlük hayatta kullanılan şeyler emojilere yansıyor. O yıl popüler olan bir içecek en yeni güncelleme ile emojilere taşınırken, bu yıla damgasını vuran virüs de emojilere taşınmıştı.

Maske takan emojinin yüzünde üzgün ve mutsuz bir ifadenin yer alması zaten maske takmayan birçok insana olumsuz bir algı yaratabiliyor. Bu düşünceyle hareket eden ve dünya çapında bilenin TBWA\Dublin reklam ajansı söz konusu emojiyi güncelledi.

Maskeden kaynaklı olarak emojinin güler yüz ifadesi gözleriyle ve yüzünden çıkan kalplerle verildi. Yeni emoji şu an için elbette konsept tasarım olarak sunulmuş olsa da yola çıkılan fikir oldukça yaratıcı ve olumlu. Yeni emojilerde bu tasarımı görebilir miyiz acaba?

Android 11 ile gelecek yeni emojilere son bakış

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz