Pinterest, VSCO için harekete geçti

0
282 Okunma

En çok kullanılan görsel paylaşma platformlarından birisi olan Pinterest, fotoğraf uygulaması VSCO’yu satın almak için harekete geçti. The New York Times tarafından yapılan habere göre, Pinterest olası bir satın alma işlemi için VSCO ile görüşmeler içinde. İşte detaylar:

Instagram‘a rakip olabilir

Paylaşılan habere göre iki şirket, konuyla ilgili yorum yapmayı reddediyor. Ancak Pinterest’in VSCO’yu satın alması halinde Instagram karşısında ciddi bir rakip olacağı düşünülüyor. Pinterest, fotoğraf paylaşımı konusunda son derece başarılı fakat düzenleme konusunda bazı eksikliklere sahip. Platform bu eksikliği VSCO ile tamamlamak istiyor.

VSCO özellikleri

Kolay uygulanabilen efektleri sayesinde VSCO oldukça popüler ücretsiz bir uygulamadır. Doğal görünümlü efektler sunan fotoğraf düzenleme uygulaması, arayüzü ve kaliteli filtreleri ile Instagram’a alternatif olarak çıkmıştı. Bir kaç özelliğinden bahsedecek olursak; VSCO filtrelerinin büyük bir kısmı ücretsizdir, 10 ücretsiz VSCO ön ayarı vardır daha fazlası için sizden yıllık abonelik ücreti talep edilir. Fotoğraf düzenlemenin yanı sıra düzenlediğiniz fotoğrafları VSCO profilinizde paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz