55 liraya her şeyi yöneten Piranha 2385 kablosuz mini klavye inceleme!

0
949 Okunma

Akıllı cihazlarınızı kumanda ile kontrol etmek bazı durumlarda sizin için de çok zorlu oluyorsa Piranha’nın kablosuz mini klavyesini kullanabilirsiniz. Üzerinde Türkçe karakterler bulunduran ve kolay bir mouse kontrolü sağlayan bu klavye ile yerinizden kalkmanıza gerek kalmayacak. Piranha 2385 kablosuz mini klavyeyi sizler için inceledik!

Piranha 2385 kablosuz mini klavye incelemesi

Küçük boyutu ile yanınızda rahatça taşıyabileceğiniz Piranha 2385 kablosuz mini klavye, kumanda kontrolünde zorlananlar için kurtarıcı.

Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Piranha 2383 kablosuz mini klavye özellikleri

Açma-kapama düğmesini açık konuma getirdikten sonra hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabileceğiniz ürün, USB ile sarj edilebiliyor. Tak-çalıştır mantığı ile çalışan ürünün akıllı cihazınıza bağlantısını USB ile sağlayabilir, cihazınızda uygun bir giriş yoksa dönüştürücü kullanabilirsiniz.

2.4 GHz kablosuz bağlantı ile kullanabildiğiniz mini klavye sayesinde yerinizden kalkmadan akıllı cihazlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Kablosuz mini klavyenizi RGB Led özelliği sayesinde birçok renk seçeneği ile aydınlatabilir, keyfinize keyif katabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz