Sevgililer Günü için 300 TL altı hediye önerileri

0
397 Okunma
sevgililer günü

Sevgililer Günü için artık sayılı günler kaldı. Ne hediye alacağınıza henüz karar veremediyseniz sizin için 5 önerimiz var. 300 TL altı hediye önerilerimizden sevdiklerinizi veya muadillerini satın alabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü hediye listesi

Goldmaster Bliss Filtre Kahve Makinesi

sevgililer günü goldmaster kahve makinesi

Goldmaster’dan Sevgililer Günü temasına uygun seçeneklerden filtre kahvenizi hazırlayacak makine ilk önerimiz. 2 adet fincan ile birlikte gelen kahve makinesinin 300 ml su ısıtıcısı kapasitesi var. 450W güç ile çalışan kahve makinesin ön yüzeyi paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş. Ayrıca bu makine ile filtre kabı veya kağıdına ihtiyaç duymadan kahvenizi demleyebileceksiniz.

Anker SoundCore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık

sevgililer günü anker kulaklık

Müziksever sevgilinize Sevgililer Günü için alabileceğiniz en güzel hediyelerden. Uzun performanslı pil ömrü ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken kulaklığın ayrıca taşıma çantası da var. Bluetooth 4.1 versiyonuna sahip kulaklık seyahatlerde de rahat kullanım sağlaması için kompakt bir tasarıma sahip. Tek şarj ile 20 saate kadar müzik keyfi sunan kulaklığı ayrıca kablolu olarak da kullanabiliyorsunuz.

JBL Go 2 IPX7 Su Geçirmez Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

sevgililer günü jbl kablosuz kulaklık

Müzik dinlemeyi sevenler için tek tercih elbette kulaklıklar değil. Sevgililer Günü hediyesi olarak Günümüz trendleri arasında yer alan kablosuz hoparlörleri tercih edebilirsiniz. Kanıtlanmış JBL kalitesi ile su geçirmez kablosuz hoparlör birçok renk seçeneğine sahip. Tek şarj ile yüksek kalitede 5 saat müzik keyfi sunan hoparlör 3.1W güç ile çalışıyor. Ayrıca cihazınız telefonunuza bağlıyken aramalarınızı cevaplayabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik

sevgililer günü xiaomi bileklik

Sevgilinizin hala bir akıllı bilekliği yoksa ona Sevgililer Günü için bir akıllı bileklik satın alabilirsiniz. Günlük aktivitelerini, sağlığına ve bildirimlerini kolayca takip edebileceği Xiaomi Mi Band 5 kendi kulvarında en iyi tercihlerden. Şık tasarıma sahip cihazın tek şarj ile 14 günlük pil ömrü performansı var. Kalp ritim ölçme, uyku takibi gibi özellikleri sayesinde sağlığınızı her an kontrol edebilirsiniz. Ayrıca su geçirmez özelliği bulunan akıllı bileklik 1.1 inç AMOLED ekrana sahip.

AVONNI ML-65061-1BSY Eskitme/Siyah Kaplama Masa Lambası

sevgililer günü masa lambası

Hem yatak odalarını hem de çalışma masalarını süsleyebilecek masa lambaları iyi bir seçenek olabilir.  Pandemi ile evde çalışma dönemimiz bir hayli arttı. Çalışma masalarını süsleyecek veya yatak odalarında kullanılabilecek dekoratif lambalardan tercih edebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü için hediye önerilerimiz bu şekilde. Siz sevgilinize ne hediye almayı düşünüyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz