PlayStation 4 ile çocuklarınızın oyun zamanını yönetin!

1
435 Okunma

Sony, PlayStation 4‘e gelecek v5.50 güncellemesinin ayrıntılarını açıkladı.Artık aileler çocuklarının oyun oynama süresini yönetebilecekler.

Yeni güncellemenin en çok öne çıkan özelliği, ebeveynlerin çocukları için oyun oynama zamanlarını ayarlayabilmesine olanak tanıyan yeniliği oldu.  Yeni gelen ‘Play Time Management‘ özelliği ile artık çocuklarının zamanlarını daha kaliteli harcamalarını sağlayacak ve çocuklarının oyun oynama zamanlarını yönetebilecekler.

Çocuklar oyun süresinin dışına çıkamayacaklar

Zaman yönetimi özelliği hem PS4 hem de web sitesi üzerinden ayarlanabilecek. Oyun oynama süresi dolan çocukların ekranlarında zamanlarının dolduğunu ve oyunu kaydedip çıkabileceklerini söyleyen bir uyarı yer alacak.

Yeni güncelleme aynı zamanda kullanıcıların önceki bildirimleri silmesine olanak sağlamasının yanında, UI kütüphanenizdeki oyunları ayırabilmenize ve demo oyunlar ile deneme sürümleri gibi oyunları saklamanıza da olanak sağlıyor.

Zaman yönetimini sağlayan güncelleme ile aileler çocuklarının oyun oynama sürelerini belirleyebilecekler ve bu yenilik bir çok ailenin ilgisini şimdiden çekmiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz